Olcay Köseoğlu

Merhaba

Olcay Köseoğlu

Herkese, Samsun Son Haber'den merhaba. 

Tüm Samsun halkına ve dünyanın herhangi bir yerinde bulunan tüm Samsunlulara bu köşeden seslenmenin heyecanıyla ilk yazımı kaleme alıyorum.

Peki bu köşede neler mi okuyacaksınız? Birçok Samsunlunun hayatında önemli bir yere sahip olan, hatta düşünmeden edemediği, bazen onunla hüzünlenip onunla mutlu olduğu, ne var desem? Ya da uykuya dalarken düşündüğü son şey, uyandığında ise aklına gelen ilk şey ne desem? Aslında cevap belli ama yine de soruyorum...  Bir Samsunlunun kalbine sığdıramadığı hatta ve hatta kalbinin hangi katmanında yer aldığını çözmeye çalıştığı ne var desem? 

Tabii ki Samsunspor...

İşte bu köşede çoğu zaman Atatürk'lü arması ile Samsunspor hakkındaki yazıları göreceğiz. Kimi zaman mizahi bir dille bunu ifade ederken kimi zamanda gayet ciddi bir dil ile bakış açımızı yansıtacağız. 

Ee çoğu zaman Samsunspor var ise geri kalan az bir zaman diliminde ne var? Onu da zaman gösterecek... Benim kusurum da bazen Samsunspor konuşmamak olsun. Hem ne demiş yönetmen: İyi bir filmin kusurları olması gerekir. Hayat gibi, insanlar gibi. 

Peki hazır mı bayraklar, formalar...Şehir kırmızı beyaza büründü mü? Dayandık artık Süper Lig'in kapısına...Gök gürültüsünün sesi sonradan gelse de şimşek çakmıştır çoktan...