MAGAZİN

Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla geldiği Türkiye'de Amasya'da konser verdi.

Sanatçı Hüseyin Cengiz 'Ömür Dediğin' şarkısını yorumladı

Genç müzisyen Hüseyin Cengiz, Ömer Zülfü Livaneli'nin ölümsüz eseri Ömür Dediğin'i yorumladı.

Denizli'nin kuaförleri ödüllerle kente döndü

DENİZLİ – Aydın'da düzenlenen Türkiye'nin Kuaförleri Söke'de Yarışıyor etkinliğine 197 kişi birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya farklı kategorilerde katılan Denizli ekibi 6 ödülle damga vurdu.

Ünlü oyuncu koçu Ümit Çırak'ın yeni genç gözdesi Sena ve Mustafa Konak kardeşler

Ünlü oyuncu koçu Ümit Çırak'ın yeni gözdeleri Sena ve Mustafa Konak kardeşler oldu.

Ünlü çocuk oyuncunun annesinden uyarılar

Ünlü çocuk oyuncu Kuzey Gezer'in annesi Tülay Gezer, çocuğunu oyuncu yapmak isteyen annelere uyarılarda bulundu. Gezer, çocuğu oyuncu olan annelerin çocuklardan önce kendilerinin değişime uğradığını bunun da çocuk üzerinde olumsuz etkilere neden olduğunu ...

Diyarbakır'da ipek kozası ve farklı tasarımlarla hazırlanan gelinlikler sergilendi

Diyarbakır'da gelinlik üretimi ve satışı yapan firma, farklı tasarlanan gelinliklerle defile düzenledi.

Elif Buse Doğan Denizlilileri coşturdu

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali Elif Buse Doğan'ı ağırladı. Denizlililerin akın ettiği festivalde sahne alan sevilen şarkıcı Doğan, unutulmaz bir gece yaşattı.

80 bin kişi Semicenk'i askere uğurladı

Bursa'nın yeni buluşma noktası olan Osmangazi Meydanı son dönemin en beğenilen şarkıcılarından Semicenk'i ağırladı. Soğuk havaya rağmen yaklaşık 80 bin kişi saatlerce sanatçının en sevilen şarkılarıyla eğlendi. Vatani görevini yapacak olan Semicenk, asker...

Galler Prensesi Middleton'dan ameliyat sonrası ilk fotoğraf

İngiltere Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez fotoğraf paylaştı.

Şanlıurfalı kadınlar sanatçılar eşliğinde eğlendi

Şanlıurfalı kadınlar, kendileri için düzenlenen özel gecede sanatçılar eşliğinde eğlendi.

Başkan Arslan Çamelili kadınlar için matine düzenledi

DENİZLİ – Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen matine ilçede yaşayan kadınları bir araya getirdi.

Erciyes'te kar altında Ferhat Göçer Konseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığı Türkiye'nin incisi Erciyes'te Türkiye'nin en büyük kar etkinliği KışFest düzenlerken, etkinlik kapsamında yağan kar altında ünlü sanatçı Ferhat Göçer konser verdi.

Sındırgılı kadınlar Yörük kızıyla coştu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geleneksel kadınlar günü konserinde Yörük kızı Fatoş Kadıoğlu ve Kemal Özgün sahne aldı.

Bozkurtlu kadınlar doyasıya eğlendi

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Bozkurtlu kadınlar ile birlikte coşkuyla kutladı. Çelik, 'Adeta bir gelenek haline getirdiğimiz programımıza yine kahkahalarımız damga vurdu. Bugün 'Bozkurt kadınlarla güzel' dedi...

Babadağ Belediyesi kadınlar matinesi düzenledi

Babadağ Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel 'Kadınlar Matinesi' etkinliği düzenledi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, eşi ile katıldığı etkinlikte Babadağlı kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.

Hem güldürüp hem Aydın'ı tanıtmak için bir araya geldiler

Bugüne kadar oynadıkları çeşitli filmlerde Aydın'ı en iyi şekilde tanıtan Aydınlı sinema ve dizi oyuncuları hem vatandaşları gerilimden uzaklaştırmak hem de şehrin tanıtımına katkı sağlamak için kendi kanallarını kurdu. Toplumu günlük hayatın ve iş yaşamı...

Aydın'da Kadınlar Günü konseri coşkusu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Aydınlıları sevilen sanatçı Melek Mosso ile buluşturdu.

Başer'den Merkezefendili kadınlara Zübeyde Analı 8 Mart sürprizi

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü'nde sinema sürprizi yaptı. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın konu edildiği Zübeyde Analar ve Oğullar filmini özel gösterimle izledi.