MAGAZİN

Erzincan Dörtyol; Güler Duman konseriyle doldu taştı

Güler Duman Erzincan Yaz Etkinlikleri kapsamında Dörtyol'da sesi ve yorumuyla unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ünlü sanatçı Ortakent sahilini inletti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül söylediği şarkılarla Ortakent sahilini inletti. Yerli turist ise Yılmaz Morgül'ün fotoğrafını çekmek için bir biriyle yarıştı.

Ortaca, müziğe doydu, konsere binlerce kişi katıldı

Ortaca Belediyesi tarafından bu yıl 27.'si düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali programı kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Özlem Özdil sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Erzincan'da Emre Fel rüzgarı esti!

Yeni Anadolu müziğinin sevilen ismi Emre Fel, Erzincan Ergan Dağı'nda sahne aldı.

Bunaltıcı sıcaklar için türkü yazdı, klibini Erciyes'te çekecek

Yazdığı türküler ile sosyal medyada büyük beğeni toplayan Abdurrahman Delen, sıcaklardan bunalan vatandaşlar için 'Sanki Cehennem Sıcağı' isimli türkü yazdı. Kendisi de sıcaklardan dolayı bunaldığını ifade eden Delen, yeni klibini Erciyes Dağı'nda çekme k...

Beytüşşebap'ta kuzu kirkma festivali

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kuzu Kırkma Festivali yapıldı.

Modanın da yeni adresi Downtown oldu

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Bursa'da mağazasını Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde moda tutkunlarıyla buluşturdu.

Kütahya Belediyesinden Türk Halk Müziği konseri

Kütahya Belediyesi tarafından 'Akademi Söylüyor' isimli Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Dünyaca ünlü soprano Emma Shapplin 9 Ekim'de Antalya'da

Dünyaca ünlü Fransız soprano Emma Shapplin, 9 Ekim'de Antalya'da bir kez daha dinleyicileriyle buluşuyor.

Ünlü iş insanına Bodrum'da sürpriz doğum günü

Bodrum Azka Otel'in yönetim kurulu başkanı Bülent Kaya, yakın dostları ve otel ekibiyle birlikte yeni yaşını kutladı. Kaya'nın doğum günü, otel ekibinin özenle hazırladığı sürpriz bir kutlama ile renklendi.

Bartın'daki 'La İsla' çekim setinde Ata Demirer detayı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın'da çekimleri yapılan ve Meksika'daki bir televizyon kanalında yayınlanacak olan 'La İsla' isimli yarışma programının çekim setini ziyaret etti. Vali Arslan'a bilgi veren yarışmanın Yönetmeni Arif Çabuk, yarışma çekimler...

Berkay İstanbul Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi'nde

İlk albümü 'Ele inat' ile en iyi sanatçı ödülüne layık görülen Berkay, 30 Temmuz'da Maximum UNIQ Açıkhava'da sahne alacak.

Sevilen şarkıcı Banu Karaca tatilcileri coşturdu

Sevilen şarkıcı Banu Karaca, önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sahne aldı. Güçlü sesi ve etkileyici sahne performansıyla konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan Karaca, repertuarındaki popüler şarkıların yanı sıra konuklardan gelen istekleri de seslendirdi.

Kahramanmaraş'ta özel çifte özel düğün

Kahramanmaraş'ta engelli çifte özel düğün töreni düzenlendi.

Asya'nın en zengin ailesinin oğlu bugün evleniyor

Asya'nın en zengin iş adamı Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu Anant Ambani, Mart ayından bu yana devam eden kutlamalarının ardından bugün evleniyor.

Bartın'da Survivor Meksika için çekimler başladı

Acun Medya tarafından Meksika'daki bir televizyon kanalı için çekilen 'La İsla' isimli Survivor yarışmasının 2. sezonun 6. ve 7. bölümlerinin çekimlerine Bartın'da başlandı. Amasra ilçesinde 2 gün süren parkur kurulumunun tamamlanmasının ardından çekimler...

Bartın'da Survivor Meksika heyecanı

Acun Medya tarafından Bartın'ın Amasra ilçesinde çekimleri yapılacak olan Meksika Survivor'u 'La İsla Desafio' için yarışma parkuru ve platformların kurulum çalışmaları başladı. 2 günde tamamlanacak çalışmanın ardından yarışmanın çekimlerine başlanacak.

Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra dünyayı gezmeye başlayan Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı. Instagram'da 2 milyon 800 bin takipçisi olan, abonelik sisteminde ise 200 bin civarında takipçisi olduğu tahmin edilen Subaşı, son olarak Bodrum'da çekildiği ...