GÜNDEM

Şehit Güven'in ailesi yalnız bırakılmıyor

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Konya'da askeri eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Bu da '10 teker' seçim kamyonu

Ordu'nun Altınordu ilçesine bir belediye başkan adayı, 10 tekerli kamyonla seçim çalışmalarını yürütüyor.

Kaymakam Kumcu, şehit aileleriyle bir araya geldi

Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, şehit aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Vali Ali Çelik, iftar yemeğinde şehit aileleri ile bir araya geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle organize edilen iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi.

Malazgirt'te şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi

MUŞ – Muş'un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Vali Eldivan şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin'in babası Yılmaz Şahin ve aile bireyleriyle iftar sofrasında buluştu.

Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

Sultanbeyli'de annesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Feci kaza ise bir bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansırken, metrelerce havalanan kız çocuğu yere çakıldı.

Şaphane'de şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

Şaphane İlçe Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde 3 adayın yarıştığı muhtarlık sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan büyük panik yaşadı. Adan'ın seçim ofisi olarak kullandığı yere kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırı düzenlendi. ...

İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıktığı iddia edilen bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayıp aşağı düştü. Ağır yaralanan gencin düşme anları cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kars'ta şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Kars'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Kırklareli'nde dev Türk bayrağı ile şehitlere saygı yürüyüşü

Kırklareli'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü nedeniyle dev Türk bayrağı ile 'Şehitlere Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.

Edirne'de şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

Edirne Valisi Yunus Sezer, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

İBB Başkan Adayı Kurum: 'Şehitlerimizin hayalleri bizim hayallerimizdir'

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programına katıldı. Programda konuşan Kurum, 'Şehitlerimizin rüyası bizim rüyamızdır. Şehitlerimizin hayalleri bizim hayaller...

Çermik'te gazi ve şehit ailelerine iftar programı düzenlendi

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde şehit ve gazi ailelerine iftar programı düzenlendi.

Şehitler Abidesi 18 Mart gününe özel ışıklandırıldı

Çanakkale'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıldönümünde tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi, ışık boyama tekniği ile Türk bayrağı yansıtılarak ışıklandırıldı.

Vali Akkoyun gazi ve şehit aileleriyle iftarda buluştu

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ev sahipliğinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları, gaziler ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

İnşaat işçisi otel odasında intihar etti

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir inşaat işçisi, kaldığı otel odasında kendini pompalı tüfekle vurarak intihar etti.