SAMSUN HABER

Adem Bektaş'tan rakiplerine vaat eleştirisi: 'Atakum'un gerçeklerinden uzaklar'

Rakiplerinin açıkladığı projelerin Atakum'un gerçeklerinden uzak olduğunu söyleyen Adem Bektaş, 'Hayal satıyorlar. Yolları köstebek yuvasına dönmüş bir kentte, denize Ada Otel yapacağını söylemek hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten öteye geçmez' dedi.

Başkan Togar: 'Bu ilçenin insanlarıyla gönül bağımız var'

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, 'Bu ilçenin güzel insanlarına tükenmeyecek bir sevgiyle gönülden bağlıyız' dedi.

Samsun'da apart daireye uyuşturucu operasyonu: 5 kişi yakalandı

Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı.

Samsun polisinden kumarbazlara şok baskın

Samsun'da polis ekipleri tarafından kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

Samsun polisinden kumarbazlara şok baskın: 14 kişiye işlem

Samsun'da polis ekipleri tarafından kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

Samsun'da ameliyata götürülen hasta kazada yaralandı

Samsun'da ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, yine aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı. Kazada hastaneye götürülen yaşlı kadın ile eşi yaralandı.

Başkan Sandıkçı: 'Canikimizi daha ileriye taşıyacağız'

Canik Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sandıkçı, 'Canikimizi daha ileriye taşıyacağız. Yeni eser ve hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmaya, ilçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz' dedi.

Samsun'da 188 bin hane halkı 2000 ve öncesinde yapılan binalarda ikamet ediyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Samsun'da 188 bin 847 hane halkı, 2000 yılı ve öncesinde yapılan binalarda ikamet ediyor.

Büyükşehir yalnız bırakmıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi, engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyor.

Obezite ameliyatı olanların oruç tutması

Obezite ve şeker hastalığı ameliyatı geçiren kişilerin oruç tutup tutamayacaklarına doktorlarına danışarak karar vermeleri gerektiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Recep Aktimur, 'Normal şartlarda ameliyat olmayan bir birey iftarda bir anda tüm...

Obezite ameliyatı olanlar oruç tutabilir mi?

Liv Hospital Samsun Genel Cerrahi ve Metabolik Cerrahi Kliniği'nden Prof. Dr. Recep Aktimur, obezite ve şeker hastalığı ameliyatı olmuş kişilerin oruç tutup tutamayacakları konusunda bilgilendirmede bulundu.

Öğrencilerden Genelkurmay Başkanı'na mektup

Samsun Bafra Anadolu Lisesinde düzenlenen 'Vatanım Sana Canım Feda' etkinliğinde 700 öğrencinin imzaladığı mektup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a gönderilecek.

Şehitler için fidan dikildi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Vezirköprü Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikildi.

Leylek Ormanı şenlendi: 7 bin kilometre uçup geldiler

Afrika'dan 7 bin kilometre yol kat ederek Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne gelen leylekler, apartmanı andıran 'Leylek Ormanı'na yerleşti.

Vali Tavlı: 'Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin rızalarını almak boynumuzun borcu'

Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak gördüklerini söyledi.

Samsunspor'da Moraller Bozuk

Hatayspor yenilgisi Samsunspor'da moralleri bozdu.

Serhat Türkel, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi.

Samsun'da iftar vakti ne zaman!

Samsun'da bugün iftar saat kaçta olacak? 19 Mart Salı günü için Samsun iftar vakti