Doğan Atlı

Vefa

Doğan Atlı

Vefa Güzide kentimiz İstanbul da bir semt adı. Lakin ondan öte bir manası varki!

Viking kanı taşıyan Van Drongelen bunu tüm herkesin gözüne gözüne soktu.

Yıllardır kulüp içinde can siperhane çalışan, var günde değil dar günde dahi kulübü terketmeyen, bu takımın her türlü cefasını çeken gizli değil alenen kahraman olan ORİ (Orhan Üren) kardeşimizin acısını paylaştı. Top daha ağlara ulaşmadan o çoktan Ori'ye koşmaya başlamıştı bile.

Haklarını yemeyelim daha önceki maçlarda da takım bu acıyı zaten yüklemiş ve Ori'nin yanın da olduklarını göstermişlerdi. Görünen o ki TAKIM RUHU oturmuş ve birliktelik sonucu getirmeye başlamıştı bile.

Birkaç haftadır yazı yazmıyordum açıkçası, bu haftada yazmaya karar vermemin nedeni Orhan kardeşimin, dostumun acısını paylaşmak içindir.

Üç yıla yakındır çalıştık beraber, tek kere hayıflandığını görmedim, Özcan abinin de öyle.

Bu takım için gece gündüz yağmur çamur demeden çalıştığına şahidim.

Elim bir trafik kazası sonucu evladını kaybetmiş olan Orhan Üren kardeşimizin acısın tüm kalbimle paylaşıyor, Allah rahmet, kendisine de sabır diliyorum.

İnsanın acısını birlik beraberlik hafifletir, o bu takımın bir parçası ve tüm takım bunu görmüş, sahiplenmiş.

Ligin ilk maçı Sivas da da benzer bir futbol oynamış ve umutlanmıştık, ikinci devrenin ilk maçında da aynı hisler sardı bizi.

Zor bir fikstür çekmişiz o yüzden inişini çıkışlı bir grafik göreceğimiz kesin, lakin zorluklar birliktelik ve inançla aşılır. Biz şu an bu havayı yakaladık, kimse bu havanın üzerine toz bulutu çekmesin.

Camia olarak ne kadar güçlü olduğumuzu her platformda gösterdik.

Kenetlenme zamanında ayrışmadan kaçınarak tek yürek le mücadele ye devam edelim.

Var olsun her daim SAMSUNSPOR u karşılıksız sevenler.