Doğan Atlı

VAR'ın Varlığına Sevindik

Doğan Atlı

Şampiyonluk yolunda bir maçı daha geride bıraktık , 3 puanı hane ye yazmak bu sefer biraz meşakkatli oldu açıkçası. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı nasıl bu kadar zora soktuk anlayamadım .

Var da sayılmayan gol haneye yazılsaydı şayet , 1 puanla sahadan ayrılacaktık , bizi yolumuzdan etmeyecekti elbette , lakin bize yakışan la sahadan ayrılmayacaktık .

Takımın kurgusuna , oyunun yapısına , oyuncu değişikliklerine söylenecek söz yok açıkçası , hatta takdire şayan bir mantığı da vurgulamak lazım? En iyi savunma HÜCUM dur felsefesini sahaya yansıtmaya çalışan hocamız oyunun içindeki disiplini biraz daha sağlayabilseydi fark la sahadan ayrılabilirdik ?

Görünen o ki ŞAMPİYONLUK yarışının ( puan kaybetmeme ) stresi takımı bir nebzede olsa etkiliyor .
Kadro yapısı içindeki derinlik elimizdeki en büyük silah , hocamız da bunu gayet iyi kullanıyor görünüyor , Bunun yanı sıra son haftalarda seyircimizin tribünü doldurması alkışı hak ediyor..

Başarılı sonuçlar kırgını , küskünü , başarıya açı stadyuma çekmeyi başardı diyebiliriz artık , SAMSUN şehri SAMSUNSPOR takımını son derece sahiplenmiş görünüyor artık :

BU bütünleşmeyi çok özlemişiz ; taraftarımızın ateşli tutumu , tezahürleri , hele o Meksika dalgası tüylerimizi diken diken etti ekran başında ?

Biz gurbetteki SAMSUNSPOR lu ların tribün özlemini tavan yaptırdı Stadyum da ki taraftarımız ..
Artık önümüzde birkaç maç kaldı , tüm şehir , tüm takım , tüm taraftar buna inanmışken BU AŞKIN ROMANI YARIM KALMAYACAK diyebiliriz ..

ve sonrasında ise BİZE MÜSAADE ile süper lig kapısını ardına kadar açabiliriz ?
Yıllar önce Sivas maçı sonrasında etmiş olduğum şu cümleyi çok iyi hatırlıyorum , SAMSUNSPOR küme düştüğünde bütün şehir olarak küme düşmüştük , şimdi ise bütün şehir olarak ayağa kalkmak üzereyiz ?
Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım ?

İçeride oynayacağımız BODRUM maçında şehir de düğün dernek kurulacak sanırım ..
11 yıldır beklediğimiz özlem sonunda sona eriyor ?
ve HER ZAMAN VAROLSUN SAMSUNSPOR U KARŞILIKSIZ SEVENLER ?