Doğan Atlı

En Çok Sen Üzülüyorsun

Doğan Atlı

Tahmin ederim ki öyledir değil mi sayın başkanım, sonuçta milyonlarca dolarlık bir yatırım ve sonuç orta da.

Başarı nasıl sizinse, kusura kalmayın başarısızlık da sizin. Elbette ki başarısız olmak için yapmadınız bu hamleleri lakin gelinen nokta da kılavuzunuz kim se sizi bu lig de başarısız da kılan odur.

Bizler nazicane yazıp çiziyoruz, hatta bazılarımız sıkı ahkâm da kesiyor haklısınız; Yazıp çizdiğimiz de bizleri çok konuşuyorsunuz, hep eleştiriyorsunuz diye hakir de görmüş olabilirsiniz.
Keşke siz haklı çıksaydınız da biz yere baksaydık, aynaya bakmaktan utansaydık. Siz de göğsünüzü gere gere başardım diyebilseydiniz.

Gelinen noktada kimin haklı kimin haksız olduğunun hiçbir önemi yok aslında, SAMSUNSPOR un başarılı olmasının bana da hiçbir getirisi yok, ama sonsuz bir mutluluk hazzı getireceği açık.
Başarısız olmasınınsa en büyük zararı ve kaybı yine size, benim yine üzülmekten başka kaybım yok.
Başarılı bir iş insanı olduğunuz kesin, böyle büyük hacim de bir şirketi var etmek ve yönetmek hiç de kolay olmamalı değil mi sayın başkanım?

Eminim ki çok zorlu süreçleri atlatmış başarılı hamleler yapmış ve şirketinizi dünya devi yapmışsınız tebrik ederiz.

İşte bu minvalde SAMSUNSPOR u da aynı hacime getirmenizi bekledik sizlerden, çünkü bunu bize siz vaat ettiğiniz, siz umutlandırdınız.

Fakat siz SAMSUNSPOR u sanırım çok küçük gördünüz sayın başkanım, Birçok söyleminiz de diliniz sürçtü sanırım dediğimiz tüm söylemleriniz de galiba diliniz sürçmemiş, açıktan aleni küçük görmüşsünüz.

dünkü yapmış olduğunuz söyleşi de dahi bunu ispatladınız, otobüsleri yoktu aldım.
Otobüsü kime aldınız sayın başkanım?

SAMSUNSPOR derneğine mi yoksa Futbol A.Ş yemi, 3 Haziran'da dernek kongresinde alınan kararla, tüm borçlarının karşılığında şirketleşme önerisi ve kabulü ile SAMSUNSPOR u devir aldınız, Otobüsünüzü ise 28 Eylül tarihinde SAMSUN a getirdiniz öyle değil mi? yani kime neyin keyfini bağışlıyorsunuz anlamadık.

Siz SAMSUNSPOR A.Ş'nin sahibisiniz fakat her fırsat ta geçmişi hakir görmek size ne kazandırabilir ki, bizler Sadece ve sadece SAMSUNSPOR taraftarıyız, sizlerin yarattığı başarılar ile guru duymaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez, tabi ki tam tersi durumda da üzülmekten.

Bir arkadaşımız çiçek göndermiş size, bizi aleme rezil ettiniz yazmış üzerine. Haklı mı haksız mı? tartışmak istemiyorum tabi ki, Biz aleme rezil olduysak bizim başkanımız sensin demek ki sen de bizim kadar olmuşundur.

Evet, bu gidişi değiştirecek olan da sensin başkanım.
Lütfen bizi hakir görme artık,
Lütfen bize verdiğin sözleri tut.
Biz de avuçlarımız patlayana kadar alkışlayalım.