Doğan Atlı

NEDEN BU KADAR KÖTÜYÜZ

Doğan Atlı

Çok uzun süreden sonra SAMSUNSPOR umu canlı olarak çıplak gözle izleme imkanım oldu , Antalya canım kadar sevdiğim takımıma deplasman olurken , bana ise ev sahipliği düştü ..
Kendi evimde Kendi takımımı bu kadar kötü olarak görmek ve izlemek beni ne kadar yaraladı bilemezsiniz!
Takımın iç dinamiklerin de bir sorun olduğu açık ve ortada , neden se  takımızda  balans ayarı tutmuyor..
Otomobil kullanıcıları çok iyi bilir ki balans ayarı tutmayan bir araba da sorunu tespit edip çözemez sen önce lastikleri yersin , sonra ise kontrolü kaybedersin ..
Bizim takım lastikleri yemeye başlayalı bayağı oldu lakin çok yakındır ki kontrolü de kaybedeceğiz gibi duruyor.
Fenerbahçe maçın daki takımımı beğenmediği ifade ettiğim de hiç değilse ne yapacağı bilen bir takım görüntümüzün olduğunu da belirtmek isterim.
Antalya maçında ise Takımdaki ne yapacağını bilmeyen bir takım görüntüsünü ne yazık ki izleyen herkes gördü .
Takım oyununu ortaya koyamamak bir yana basit gol yeme alışkanlığı üzerimize yapıştı ..
İsim bazında kalitesinden şüphe dahi edemeyeceğimiz futbolcularımız sahada resmen yürüdü , hatta zaman zaman maç bitse de gitsek moduna dahi büründü..
Hele bir an var ki gözüm de Ntcham ın ceza sahası dışından efsane gollerini hepimiz ağzı açık izlerken ,  çok rahat kaleyi yoklayabileceği 3 pozisyonun sonunda istemiyorum işte dercesine baba burun pas verdi ki gözlerim yanlış gördü sandım ..
Dimata ise sahada resmen gezindi ve aldığı topları rahatça ezerken , girmiş olduğu pozisyonlarda gol vuruşlarında ne kadar beceriksiz olunur un resmini çizdi ..
Neden sorusunun cevabını nerede buluruz bilmiyorum, fakat kulağıma çalınanlara göre takım içinde ciddi bir huzursuzluk olduğu sahaya bariz yansıyor ?
Sistem içinde sistemsizlik, ne yada nasıl oynayacağını bilmeyen futbolcular gurubu , yada oynadığı alanı garipseyen  bir  ekip görüntüsü var ortada .
Ben  Hüseyin hocamızı şahsen tanır ve severim, fakat gelinen nokta da Hüseyin hocamın takım üzerinde kontrolü sağlayamadığı yada istediklerini sahaya yansıtamadığı ortada .
Bu yazıyı yazarken hiçbir haber okumadım yada maç sonu açıklamalarını dinlemedim ..
Belki de Hüseyin hocam da oturup şapkayı önüne koyacak ve gereğini yapacaktır ?
Sözün özünde  bu standart üzerinde devam edecek olursak bizi sıkıntılı günler ve sonuçlar bekliyor olacak , şu an takımın puan durumu ve yaşadıkları düşme potasının en kuvvetli adayı etiketini üzerimize yapıştırdı bile ..
Çok geç kalmadan radikal değişiklikler yapılmazsa şayet, patron paraşüt siparişi verse iyi olur çünkü ihtiyacımız olacak ?