Doğan Atlı

ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIŞTI ...

Doğan Atlı

Dile kolay 11 yıl belledik bu anı , 2 defa kapısından döndük , bir kez de alt lige düşerek çok uzaklaştık .

Sivas maçıydı  süper denilen ligde ki son maçımız , Şehrin tüm dinamikleri ile birlikte küme düşmüştük , O gün başkanımız olan Kazım YILMAZ ( ne olursa olsun süper lige çakmadan bırakmayacağım demesine rağmen) da takımı terk ? i diyar etti, Emin ağabeyin kayyuma bırakmayalım ben taşın altına  elimi değil kafamı koyarım diyerek takıma sahip çıkması ve bir güven ortamı oluşturması ile iki kere bu kapıyı zorlamıştık ?

Sonrası gelinen noktada İSMAİL UYANIK & YÜKSEL YILDIRIM Konsorsiyumu ile yeniden bir heyecan geldi şehire , sonucunda YÜKSEL YILDIRIM ın tek başına hareket etme kararı ile takımımız süper ligin kapısını araladı ..

Bu süreç içerisinde kulüp içinde ve dışında malzemecisinden aşçısına , temizlikçiden muhasebeciye kadar kimin emeği var ise ŞAMPİYONLUĞUN mimarlarından dır .

Hüseyin Eroğlu hocamıza ayrı bir parantez açmak gerekir, çağdaş bir oyun yapısı , her an her dakika oyunun yönünü , futbolcuların oyun içi faktörünü iyi yöneterek bu günkü konumu inşa etmiştir.

Antalya da kendisi ile tanışma fırsatı bulduğumda kendisine ifade ettiğim tüm iltifat ve düşünceleri sonuna kadar hak ettiğini de ispatlamıştır .

Futbolcu kardeşlerimde üzerlerine düşen her şeyi gayet de layıkı ile yapmışlar analarının ak sütü gibi şampiyonluk mücadelesini kazanmışlardır  ..

Keçiören gücü müsabakasında seyircimizin stadı ful doldurması şampiyonluğumuza inanılmaz derece yakışmış olup , işte bu atmosferin ihtiyacımız olan gerçek birleşke olduğu ap açık ortadadır ..

Başarıya endeksli bir seyirci yapısı futbolun temel gerçeği iken bizim zati var olan kemik seyircimizin stadyuma geri dönüş saplamış olması asıl sevindirici olandır .

Yüksel başkan ve ekibinin haftalar sürecek olan bu keyifli ortamın tadını sonuna kadar çıkartması haklarıdır ..

Ve hak ettiği yere gelmiş olan büyük SAMSUNSPOR takımımızın kalıcı olarak burada olacağına inancım da tamdır ?

Bu armaya ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIŞTI ?

VAR OLSUN SAMSUNSPOR

VAR OLSUN SAMSUNSPORU KARŞILIKSIZ SEVENLER