Doğan Atlı

MAĞLUBİ- YETTİ Mİ?

Doğan Atlı

 

  1. Haftayı 1 puanla kapattık ..

KAYSERİ maçında bir iyi bir kötü maçı kapattık , ilk yarı isteyen bir SAMSUNSPOR sahadayken , ikinci yarının 25 dakikasında ise yine sahasından çakmayan bir takım hüviyetine büründük..

Biri zorunlu olmak kaydı ile yazılan 3 oyuncu değişikliği ile sahada değişen bir SAMSUNSPOR göründü ,

Bu süreç içinde gol yollarında daha etkili olduğumuz ortada, lakin gol gelmedi ..

Laura nın futbol mantığı , fuleli koşuları iyi fakat dağınık tutumu işi sonuca maalesef ki bağlayamıyor .

Ntcham  kaliteli bir futbol ayağı olabilir , şu an için sahaya yansıtmış olduğu futbol bizi başarıya götürmeye yetmeyecek ..

Defans bloğumuzun 3 lü olduğunda ciddi zaafiyetler gösterdiğini sonunda hocamız da görmüş olmalı ki oyun içinde 4 lüye döndü , oyuna sonra dan giren Satka nın da bu mevkinin aranan adamı olmadığını söyleyebiliriz, Zeki Yavru nun iki haftadır gösterdiği performans artık emeklilik zamanını işaret ediyor ..

  1. Haftayı geride bırakırken takviyelere ihtiyaç olduğu açıkça görünüyor, hocamız ve başkanımızın bu konuda mutlaka çalışıyordur, takımımızın mücadele gücünü artıracak ciddi isimleri merakla bekliyoruz.

Bu periyot da Taylan Antalyalı nın da ciddi bir sakatlık geçirdiği ihtimali ile orta sahaya yapılacak takviyelerin aciliyetini artırıyor.

Puan kayıpları gelecek maçların önemini katlarken  , 2 hafta sonra oynanacak Galatasaray maçı çok ciddi bir dönemeç haline geldi .

Psikoljik bir dönemeç ?

Ya bu ligin seviyesinde olacağız , yada ?..