Doğan Atlı

VE SONUNDA 3 PUAN

Doğan Atlı

11 hafta sonunda haneye ilk 3 puan yazmayı başardık , maç başından sonuna kadar mücadele nin en güzelini saha da verdiğimizi düşünüyorum , beceri beceriksizlik . kalite kalitesizlik her ne olursa olsun , mücadele gücünü ortaya koyduğumuz da bir de gerçekten istediğimiz de neler olabildiğinin en güzel örneğini gördük sahada. 


Galibiyet gölü sonrası sahada görmüş olduğumuz görüntüler , kötü gidişi her kesin ne kadar dur demek istediğinin en büyük göstergesiydi .


Fofana nın takıma olan katkısının ne olursa olsun ne denli fazla olduğu orta da , Laura nın da maç içinde ki istekli tavrı ve bende Fofi kadar varım demeye çalışması Hatay takımı karşısında bizi galibiyete taşıdı .


Hatay takımını da alkışlamak lazım açıkçası , şayet oyunu kitlemeye ve oynamamaya yönelik bir mücadele anlayışı sergilemiş olsalardı , kilidi açmak bu denli kolay olmayacaktı. Maç kazanmanın vermiş olduğu mutluluk hazzı bambaşka , ayrıca bu evrede kazanma serisi ortaya koymak ve alt sıraların devre arasına kadar mümkün olduğunca  en üst seviyesinde tutunmalıyız .
Hafta içinde Yüksel başkanın yapıcı yaklaşımına yönelik , geçen hafta yazmış olduğum yazımda da söylediğim gibi galibiyete en çok Sayın başkan sevinmiştir :Yazının son bendinde de değindiğim üzere alkışlamak da bize düşer , Hafta içinde oynanacak olan yarım kalmış İSTANBUL maçını da 3 puanla hane ye yazarsak bulutlu havayı bir nebze dağıtmış olacağız.
Galibiyet de emeği geçen kim varsa emeğine sağlık , çok uzun uzadıya karalamaya da gerek yok açıkçası.


İyiyken iyi demeyi de bildiğimizi , Eleştiriyorsak da sevdiğimizden olduğunu söyleyerek ..


Alınacak  yeni galibiyetleri beklediğimiz belirtelim ..


Her zaman Her yerde Sadece SAMSUNSPOR