Doğan Atlı

NAZARIMIZ OLSUN

Doğan Atlı

Göztepe maçına lider pozisyonunda , şampiyonluk yolunda ciddi bir aşama kaydetmiş şekilde çıktık. Haftalardır Hüseyin EROĞLU hocamızın maça dokunuşları ile çok maç çevirdik.
Bu hafta da benzer bir dokunuşla maça etki edebilir miydik?
Lakin olmadı..

Ama bu maçı ben Yunus Emre Çift'e yazarım .
Neden mi? Üst üste, kaç defa adamını kaçırdı ve gol geliyorum diye adete bağırdı, hatta Hüseyin hocanın yandan ona seslenişi kameralara dahi yansıdı , bunun üzerine yine adamını ofsayt çizgisine koşarak kaçırdı ve golü kalemizde gördük , bu bir tecrübe eksikliğinin sebebi olabilir , çünkü orta saha üzerinde ofsayt çizgisi oluşturduk , 3. bölgede oldukça geniş bir alanı boş bırakıp pozisyonu hediye ettik açıkçası.

Maça başlarken hocamız Soner Aydoğdu ile oyuna başlamayı tercih etti , bu noktada Benasser in oyuna etkisi biraz zayıf kaldı ve onu oyundan aldı.

Osman Çelik ile oyuna başlamak Benasser in oyuna etkisini ve orta sahadaki direnci daha artırmaz mıydı diye düşünmeden edemiyor insan.

Bunun yanında oyunu domine etmekte çok zorlandık evet, fakat hakem ise tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullanmaktan hiç çekinmedi, hatta Soner Gönül e verdiği sarı kart öncesi korner olarak verilen pozisyonun net rakipten çıktığı ise ortadaydı.

Fofana'yı biraz daha erken oyuna almak mantıklı olurdu diye düşünüyorum, çünkü topu ayağımızda tutarak rakibi bir nebze olsun tehdit altına almak için en önemli silahımız oydu.

Sonucunda kaybedilen 3 puan bizi hedeften uzaklaştırmaz, oyuna dair çıkaracağımız dersler Tuzla ve Keçiörengücü maçını çevirecektir.

Keçiören maçı sonrası şampiyonluğu garantilemiş oluruz.
Takımımızın tüm dinamikleri ile bütünleştiğini görmek son derece sevindirici.
Bu birliktelik bütünlük bizi Şampiyon yapmıştır.
Bu gün kaybedilen puan sadece kutlamaları bir hafta ertelemiştir..
Son gülen iyi güler.
Her zaman her yerde Sadece SAMSUNSPOR diyebilen her bireyin beklediği gün yakın..
Çiftlik caddesi hazırlansın
Şehir süslensin
Çıkartın sandıklardan bayrakları
ŞAMPİYONLUK Geliyor?.