Emre Gündem

Gündem’den Merhaba,

Emre Gündem

   Siz değerli okuyucularımızın yeni yayın hayatına başlayan www.samsunsonhaber.com adlı haber sitesi ile hizmetinizdeyiz. Samsun, bölge, ulusal ve dünyadan haberleri en hızlı ve doğru şekilde aktarmak, özel haberlerimiz ile farklılık yaratmak için bu siteyi kurduk. Gücümüze güç katacağına canı gönülden inandığımız alanında uzman köşe yazarlarımız ile siz değerli okuyucularımızı farklı alanlarda ve farklı konularda aydınlatmaya çalışacağız. Ben de sitemizin Genel Yayın Yönetmeni olarak köşe yazılarımla farklı konulara değineceğim.

   Sitemizde gazetecilik meslek ilkelerinden ödün vermeden, gerçekleri nesnel bir biçimde, çarpıtmadan, sansürlemeden aktaracağız. Ticari kaygılar ile hareket etmeden, bu kaygıları gazetecilik mesleğine alet etmeden yolumuza devam edeceğiz. Enerjimizi Samsunlular ve okuyucularımız için harcayacağız. Kişi ve kişilik haklarına saldırmadan haberlerimizi yapıp sizlerin gönüllerini kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok.

   Samsunsonhaber.com adlı sitemizle başladığımız yayın hayatımızı büyüterek farklı medya alanlarında ulusal internet haber sitesi, yazılı basın, radyo ve televizyon yayıncılığı ile sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kitle İletişim araçlarının günümüzde önemi ve gücü gün geçtikçe artmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde insanlar habere anında ulaşma imkanı yakalamaktadır. Artık akıllı telefonlar sayesinde dünyanın neresinde olursak olalım Samsun’dan ve dünyadan habere anında ulaşabiliyoruz, bu güç günümüzde internet gazeteciliğinin öne çıkmasında en büyük etkendir.

   Genç-yaşlı demeden herkesin takip ettiği sosyal medya hesapları da bilindiği gibi haber takibi, indirim takibi ve reklamlar için kullanılan en önemli mecralardan biridir. Haber sitesi kurmaya karar verdiğimiz ilk günden bu yana (bu oluşum üç aylık bir oluşum değildir) bu konuda araştırmalar yapıp ciddi yatırımlar yaptık ve bu alanda da kendimizi geliştirerek bu yola güçlü bir şekilde başlama kararı aldık. Sosyal medya hesaplarımızdan da siz değerli okuyucularımızı Samsun ve son dakika haberleri ile bilgilendireceğiz. Android ve IOS’un tablet ve telefon uygulamaları ile de sizlere ulaşım kolaylığı sağlamaktayız.

   Yola çıktığımız bu günlerde bizden desteklerini esirgemeyen Saygıdeğer büyüklerimize, gazeteci abilerimize ve kardeşlerimize, gece gündüz demeden beraber bu siteyi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalar yaptığım Haber Müdürümüz Cihat Genç’e ve ekip arkadaşlarıma, haber sitesi kurduğumuzu söylediğim zaman her konuda destek olacaklarını vurgulayan arkadaşlarıma ve benden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve biricik kızıma sonsuz teşekkür ederim.

Saygı ve Sevgilerimle…

www.samsunsonhaber.com

Genel Yayın Yönetmeni

Emre GÜNDEM