Samsun Son Haber

ALIŞVERİŞ EZİYETLERİ

Samsun Son Haber

Beyler yine ben geldim. Özlemişsinizdir! Bugünkü konumu biraz sizlerden taraf tutacağım. Konumuz kadınların bitmek bilmeyen alış veriş istekleri ve bu isteklerin beylere getirdiği yıkım.

Eminim bizlerin alışveriş istekleri ve hatta eylem haline getirmemiz, sizleri çok fazla üzüyor. Üzülmek yetmez kredi kartları banka hesapları dibe vuruyor. Ne yapsın beyler bununla nasıl başa çıksınlar?

Size biraz yardımcı olacağım. Bu iyiliğimi de unutmayın. Öncelikle sosyal medya ve TV gibi mecralarda, beğendiğiniz tip kadınlar başrollerdeki iyi giyimli, fönlü saçlı, marka çantalı kadınlar asla olmayacak.

Hatta o filmlerin tarafına bile bakmayacaksınız,  herhangi bir yerde şık giyimli kadınlar karşınıza gelirse eğer, 'Ay bu ne ya' gibi olumsuz bakışlar atacaksınız.

 Beğendiğiniz tek şeyin kadında, doğal inci gibi görünen diş olduğunu belirteceksiniz.

Çünkü en ucuz olan ve güzelliği en had safhada gösteren diştir. Saçları doğal, boyasız, dağınık topuz halindeki kadınlardan bahsederken iç geçireceksiniz. Nasıl bir muhteşem doğallıktı diye anlatacaksınız.

Uykunuzdan bağırarak kalkacaksınız ve rüyanızda 'yüzüne botoks yaptırmış bir kadın bana doğru geliyordu' diye korkmuş bir şekilde anlatacaksınız.

Hayranlıklar Rusya tarafından uzaklaşarak daha çok Suriye, Afganistan sadeliği yönünde olmalı ve hatta buna kendinizi de inandıracaksınız. Bir kadında bakım ve güzellikten çok bilgi birikimi olan kadınların her zaman sizi çok etkilediğini günde beş vakit, tekmil şeklinde kadına bildireceksiniz.

Eve geldiğinizde kadının iş yapmasından kaynaklı dağınık halde olması sizi inanılmaz olumlu etkilemeli ve her defasında 'bu haline bayılıyorum' demelisiniz. Kadın memnun olacak ve sade doğal güzelliği tercih edecek.

Emin olun bu durum sizi zengin yapmayacak ama kredi kartları, banka hesapları size bir nebze nefes aldıracak ve daha rahat uyku derken sevgi dolu evler artacaktır.

 Unutmayın kadınlarda bu durumdan memnun değil çünkü alışveriş, bakım, koşturma bizleri yoruyor.