Bilge Adam

Astroloji Nasıl Yorumlanır?

Bilge Adam

Astroloji Nasıl Yorumlanır?

 Merhaba Değerli Okurlarım, bu yazımda sizlerle astroloji nedir? nasıl yorumlanması gerekir? sorularına yanıt vereceğim.            

 Astroloji, kişilerin doğum tarihi, saati ve yeri üzerinden doğdukları andaki gökyüzü durumu ve gezegenlerin konumlarından faydalanarak kişiye dair detayların,  karakter özelliklerinin, geçmiş ve geleceğinin yorumlanması işidir.


  Astrolojik yorumlar yaparken samanyolu galaksisindeki gezegenler ve bazı yakın yıldızlar baz alınır. Bu gök cisimlerinin durumları, birbirlerine yaptıkları    açılar, gökcisimlerinin alanında doğum anında bulunan burçlar gibi ince detaylar göz önünde bulundurularak kişinin hayatıyla alakalı bilgiler öğrenilebilir,    planlamalar yapılabilir.


            Astrolojiyi iyi bilen astrologlar hayatta büyük kararlar alırken kişinin haritasını inceleyerek yoluna ışık tutmasına yardımcı olabilmektedirler. Örneğin kişi  bir ev satın almayı düşünüyordur, ancak bunun için astrolojik açıdan doğru zamanda değilse, ev yüzünden borca girebilir, evini kaybedebilir, çektiği krediyi  ödeyemeyebilir vs. diğer türlü eğer bu işi doğru zamanlama ile yaparsa, beklemediği yerlerden yardımlar görebilir, eve düşündüğünden daha kolay şekilde sahip  olabilir gibi bir örnekle durumu açıklayabiliriz.


      Bazı kişiler astrolojik yorumları o kadar dikkate alır ki, evlenmeyi düşündükleri insanlarla olan uyumlarına, iş toplantılarını ne zaman yapmaları, diyete ne zaman başlamaları gerektiğine kadar pek çok gündelik sorunu uzman astrologlara danışmadan karar almazlar.


            Astroloji yoluyla iki insanın ilişkisinin nasıl olabileceğini pek çok uzman astrolog söyleyebilmektedir. İster iş arkadaşlığı olsun ister evlilik ilişkisi ve hatta kişinin  ailesiyle olan ilişkisi, kişisel haritalarda konumlanmış gezegenlerin birbiriyle olan ilişkisi astrolog tarafından incelenerek, elbette tahmini bir şekilde yorumlanabilmekte,  bu ilişkinin size gelecek günlerde hayırlı mı yoksa hayırsız mı olacağı görülebilmektedir. Bu analiz şekline sinastri denir ve uzman astrologlar tarafından  yapılabilmektedir. Bu analizin yapılabilmesi için, aralarındaki ilişki yorumlanacak iki kişinin de doğum tarihlerinin, saatlerinin ve yerlerinin bilinmesi şarttır.

 Bir sonraki yazımızda buluşmak dileğiyle 

 Hoşçakalın

 Bilge Adam