Akif Keleş

Başkan Transferler Nerede

Akif Keleş

Samsunspor deplasman da İstanbulspor ile 1-1 berabere kalarak, 1 puan ile evine dönüyor. Normalde deplasman da 1 puan kötü değildir. Ancak İstanbulspor'un iddiasız konumu, fikstürün zorlaşacak olması, ligin boyu kısaldıkça daha da sertleşmeye gideceği, rakiplerin yaptığı transferleri göz önüne alındığında, mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı.

Maalesef takım içinde ne Emre Kılınç'ın ne Carlo Holce'nin alternatifi yok. Orta sahada Taylan, Bennaser'in de alternatifi yok. Ön tarafta bitirici santrafor yok. Kenar da maçı değiştirecek hamleler konusunda Marcus Gisdol'un eli gerçekten çok zayıf.

Bugün eğer kanatlara kaliteli bir transfer yapılmış olsaydı. Kesinlikle galip gelirdik. İlk yarı geç transfer politikası nedeniyle hep birlikte neler çektik. Hepimize ders olması gerekmiyor mu?

Marcus Gisdol Hocam geçen haftaki maçın adamı Zeki Yavru'yu bu hafta yedek başlatmak hata olabilir mi? Genç Mustafa Haluk Tan'ın kadro da olmasına elbette seviniyorum. Ancak alt taraftan kurtulup daha rahat bir pozisyona geldikten sonra daha iyi olmaz mı?

Hakemlere gelelim...

Maçın hem orta hakemi, hem var hakemi Samsunspor'un ikinci yarıda, iki tane penaltısını es geçti. Bir tanesi el pozisyonu, diğeri Carlo Holce'nin düşürüldüğü pozisyonlar. Bu var hakemi Samsunspor'un daha önceki bir maçta da, eliyle smaç yapan ve futbol kamuoyu tarafından çok tartışılan pozisyonu penaltı vermeyen hakem. Takdir futbol kamuoyunun.

Samsunspor kulüp yetkilileri ise gereken güçlü tepkiyi verecekler mi? Merakla ediyorum.

Maçın oynandığı stadyum çimleri ise patates tarlasından farksızdı. Bu çağda, böyle bir stadyum da, süper lig de maç oynatılması tek kelimeyle utanılacak bir durum.

Gelelim transferlere...

Taraftar, teknik ekip ve  futbolcular ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Bir önceki yazımda top  artık sende başkan deyip, beklemeye geçmiştik. Yine ne gelen var, ne de giden var. Birde seneye transfer yapılamayacak olması aklımıza geliyor.

O zaman ne diyelim...

Başkan Yüksel Yıldırım transferler nerede.

Sağlıcakla Kalın.