Akif Keleş

Motorları Maviliklere Süreceğiz.

Akif Keleş

Değerli okuyucularımız.... pazar akşamı Samsunspor şampiyonluk kupa törenine ailemle birlikte katıldım. Kupa töreninde bilet fiyatlarının sağlıklı organize edilememesi dışında diğer yapılan çalışmaların gayet başarılı olduğunu ifade edebilirim. Keşke taraftarın talepleri, görüşleri daha önceden dikkate alınsaydı.

Organizasyon 19 Mayıs Stadyumunda yapıldı. Saha içi çalışmalar da her detay titizlikle düşünülerek profesyonel bir çalışma yapılmış. Tribün önlerine dev ekranların konulması, ses düzeni, ışıklandırma, ışık görsel şovlar, sis verilmesi, Amazon kızlar dans show, programın sıralama düzeninin sıkıcı olmaması, sanatçıların performansı vb. gayet başarılı buldum.

En dikkat çekici ve keyifli olan ise her futbolcunun kendi belirlediği müziklerle sahaya girişleri oldu diyebilirim. Özellikle genç futbolcumuz Muhammed Ali Özbaskıcı'nın dansı görmeye değerdi. Başkanımızın da dans hareketleri ne kadar heyecanlı ve sevinçli olduğunu bizlere gösterdi.

Sanatçılardan, önce İrem Derici, sonra Samsun'un evladı gurur duyduğumuz Sefo ve en son Özcan Deniz sahne aldı. Tüm performanslar başarılıydı. Ancak özellikle son yıllarda gençlerin çok sevdiği Sefo, taraftarı eğlencenin doruğuna ulaştırdı diyebilirim. Özellikle Tozduman, Isabelle ve Bilmem mi şarkılarıyla çok eğlendik.

Şampiyonluk kupası Türkiye'nin 100. yılına özel dizayn edilmiş. Dünyanın tek Atatürk'lü armalı Samsunspor'umuza bu kupa çok yakıştı.

Ayrıca  TFF 1. Lig de son iki haftaya girildi. Son iki maçımız dan biri deprem bölgesi takımı, diğeri ise sahamızda Bodrumspor'la oynayacağız. Samsunspor bu ligin puan rekorunu da kırarak ligi tamamlayacak.

Ayrıca net bir şekilde ifade etmek isterim ki Samsunspor Süperlige yeni gelmedi""Geri Geldi""

Şampiyonluk da emeği olan başta büyük Samsunspor taraftarını, başkan ve yöneticileri, teknik ekip ve futbolcuları, kulüp personelini, taraftar gruplarını ve Samsun yerel gazetecilerini tebrik ve takdir ediyorum. Herkesin emeğine sağlık.

Arkadaşlar, başkanın da ifade ettiği gibi yeni hedeflere yol alıyoruz. Bu hedefler Türkiye'nin beşinci büyük kulübü olmak. Neden olmasın. Ekonomik yapısı çok güçlü, heyecanlı ve dünya çapında yatırımları olan bir başkana sahip. Samsunspor Süperligin borçsuz tek kulübü. En doğru bir şekilde şirketleşmiş. Alt yapısı akademisine inanılmaz yatırım yapılarak Türkiye'nin en iyi tesislerine sahip. Muhteşem taraftarı olan, bir futbol şehri Samsun. Neden olmasın.

Buradan çocuklarımıza sesleniyorum.

"Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz"

Sağlıcakla Kalın.

akifkeles5555@gmail.com