Akif Keleş

SON DEMLERDEYİZ....

Akif Keleş

Değerli okuyucularımız... Samsunspor şampiyonluğu garantilemiş olarak Denizlispor deplasmanına giderken, Denizlispor ise tam tersi bir alt lige düşmeyi garantilemiş bir takım olarak sahaya çıktı. Samsunspor futbolcuları geçen hafta şehirle birlikte şampiyonluk kutlamalarına katılmıştı.Bu nedenle futbolcular da tabiri caiz ise şampiyonluk sarhoşu hakimdi. Böyle bir ortamda bu akşam maç oynandı. Samsunspor deplasmanda 1-2 kazanarak puanı 72 ye yükseltti.Maçın başından sonuna kadar keyifsiz bir maç oldu diyebilirim. Özellikle Osman Çelik oyuna girdikten sonra oyun biraz canlandı ve akabine 2 gol geldi. Sonuç olarak Samsunspor galip geldi.

Açık ara şampiyon olmayı garantilemiş futbolcularımızın böyle bir maçta rehavet hakkı her zaman vardır. Bu nedenle eleştiri yapmayı bu ortamda doğru bulmuyorum.

Cumhuriyet Meydanında yapılan şampiyonluk kutlamalarının ardından, 7 Mayıs tarhinde 19 Mayıs Stadyumunda, daha organize bir şekilde kutlamaların eşliğinde, şampiyonluk kupası Samsunspor'umuza takdim edilecek. Bu özel günde ulusal sanatçılar İrem Derici, Özcan Deniz ve Sefo sahne alacak.

7 Mayıs organizasyonunda ki bilet fiyatlarının çok yüksek olması tepkilerin odağı olmuştur. Bu tepkilere bende katılıyorum. Tüm sezon boyunca kar, kış, yağmur, çamur demeden binbir güçlükle maçlara giden cefakar, vefakar takımını en zor zamanlarında yalnız bırakmayan taraftarımızı bu bilet fiyatları ciddi zorlayacaktır.

Anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Sezon boyunca bu işin cefasını çeken taraftarlar. bu kadar önemli kupa töreninde yer alamayacak, iyi gün dostu tabiri caiz ise burjuvalar orada olacak. Daha mütevazi bir organizasyon yapılıp bilet fiyatları taraftarımıza uygun hale getirilemez miydi. Futbol maçı ve kupa törenleri seni hiç yalnız bırakmayan, belki son harçlığını maç biletine veren o taraftarla çok daha güzel değil midir. Bunu hepimiz iyi biliyoruz değil mi. Kulüp yöneticilerinin bilet fiyatları konusunda ki yanlıştan dönmesi ve gerekli adımı acilen atması gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar artık şu TFF 1. LİG ten kurtuluyoruz ya, artık son demlerdeyiz ya...

Sağlıcakla Kalın.
akifkeles5555@gmail.com