SERKAN DAĞLI

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

SERKAN DAĞLI

Bu kirli makam, mevki ve koltuk siyasetinden Milletimiz artık sıkıldı.

Yetmiş yaş üstü siyasetçilerden, bu tıkanmışlıklardan yoruldu.

Gençler itilip, kakılmaktan, geri planda kalmaktan, yalan makinelerini bozan siyasetçilerden, kendine dahi faydası olmayan ilçe başkanlarından bıktılar.

Bu kadar çarpık düşünce ile mücadele etmek zor tabi ki, hayatını dar kalıplara hapsedenlerin, protokolde oturmayı marifet sayanların, kurdele kesmeyi zafer kabul eden zihniyetin artık biran önce gitmesi ve tarihe karışması gerekiyor.

Nereye kadar masallarla uyutulacağız, şehir efsaneleri ile yolumuza devam edeceğiz.

Üzerimize serpilmiş ölü toprağını atmak ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen anlayıştan acilen kurtulmamız gerekiyor.

Kimse kusura bakmasın Hakkı savunmak, Adaleti tutup kaldırmak her inançlı insanın boynunun borcu.

‘’İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın’’ anlayışının temsilcileri olarak, her dönemin kendine göre zorlukları, sıkıntıları, iftiraları ve yalancıları olmuştur.

Hak yolda gidenler hiçbir dönem zevk sefa içinde yaşayarak hayat sürmemişlerdir.Zorlukları hayatın gıdası olarak görenlerin hiçbir rantta hiçbir sefada gözü olmamıştır.

Ama şüphemiz yok ki, herkes kendi hatalarının bedelini öder. İnsanı merkezine almayan nifak ve fitne şebekeleri Allah’ın izni ile darmadağın olacak İnşallah.

35 yaşına kadar Makedonya’dan Hindistan’a her yeri fetheden Büyük İskender’i, Korsika’nın bir köyünden çıkıp Avrupa’yı yerinden oynatan Napolyon’u, babasına çocukken verdiği sözü tutmak için 50 bin askerle Alp dağlarındaki kayaları eriterek aşıp Romaya saldıran Kartacalı Hanibal’i, 21 yaşında gemileri karadan yürütüp İstanbul’u fetheden ‘’Fatih Sultan Mehmet’i büyük bir başarıya götüren nelerdi acaba?

Tabi ki İnanç ve Dava şuuru!

Biz Ya Allah Bismillah diyerek bir yola çıktık.

Bu saatten sonra at binenin kılıç kuşananındır.

Niyet Hayır, akıbet Hayır İnşallah..