Sandıkçı: 'Canik'e 10 milyar liralık yatırım kazandırdık'

Sandıkçı: 'Canik'e 10 milyar liralık yatırım kazandırdık'

Canik Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik'e 5 yıl içinde yaklaşık 10 milyar liralık yatırım kazandırdıklarını söyledi.


Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Tuncay Bulut ve iş insanları ile bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Canik ilçemiz eserleri ve yenilenen kimliğiyle altın çağını yaşıyor' dedi.

'Canik'te gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz'
Canik'e yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, 'Gece-gündüz demeden çalışarak, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet ettik. Canik'e 5 yılda 9,5 milyar Türk lirası merkezi hükümet yatırımı kazandırdık. Eğitim alanında önemli yatırımların yer aldığı, belediyemiz öz kaynaklarından 372 milyon Türk lirası yatırım kazandırdık. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızla modern ve güvenli konutları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizle birlikte durmadan yolumuza devam ederek, Canik'te gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER