Öğrenciler İsrail saldırılarını protesto etti

Öğrenciler İsrail saldırılarını protesto etti

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öncülüğünde, öğrenci topluluklarından İnsan Hakları ve Hürriyetleri, Yeniler, Ahlak ve Maneviyat, TÜGVA, İlahiyat Farkındalık ve Milli Gençlik Topluluğu İsrail'in Filistin'deki saldırılarını kınamak ve toplumsal bilinç uyandırmak için Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi'nde protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.


Düzce Üniversitesi öğrencileri son günlerde Gazze'de yaşanan saldırıları kınayarak, yaptıkları dua ile yüce Allah'tan yardım, zafer ve kurtuluş diledi. Protesto yürüyüşüne Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve protokol üyeleri de katıldı. Dr. Faruk Özlü, dünyanın gözü önünde insanların katledildiğine işaret ederek bu saldırılara yüksek sesle karşı çıkan tek ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekti. Düzce Üniversitesi öğrencilerini hassasiyetleri için tebrik eden Özlü, bir an önce zulmün sona ermesi temennisinde bulundu.
Rektör Nedim Sözbir ise saldırıları kınayarak şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek bir an önce bu saldırıların durması dileklerini iletti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER