'Biat eden meclis istemiyorum'

'Biat eden meclis istemiyorum'

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Çözüm Akademi Eğitim Kurumlarında eğitim temsilcileri, dernek başkanları ve esnaflarla toplantı gerçekleştirdi.

Samsun  Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Erhan Usta, toplantıda, medyada çıkan dedikodulara ve fitnelere yönelik açıklamalarda bulundu.

'BANA BİAT EDEN MECLİS İSTEMİYORUM'

Kalabalık bir katılımın sağlandığı toplantıda seçildiği takdirde mecliste güzel bir çalışma ortamı sağlayacağını belirtenErhan Usta, “Beni artık seçilecek gözü ile görüyorlar ki seçilmem noktasında mecliste nasıl karar çıkaracağımın dedikodusunu yapıyorlar. Kanun buna müsait. Biz bütün meclis toplantılarını halka açacağız. Belediyenin sosyal medya hesaplarından, kuracağımız belediye TV’nin üzerinden Samsunlulara canlı olarak göstereceğiz. Farkındalık oluşturacağız. Meclisimizde her zaman  Samsun halkının yararına kararlar çıkacak. Yanlış bir şey yapacaksak o meclis dur diyecektir.  

Ben bana  biat eden bir meclis istemiyorum. Benim yanlışıma dur diyecek, bir meclis istiyorum. Eğer birisi güçlü bir meclis grubu istiyorsa, onun kafasının arkasında bir şey vardır. Kimse kusura bakmasın. Biz meclisle ilgili hiçbir sorunla karşılaşmayacağız. İyi bir çalışma ortamı sağlayacağız. Birilerine peşkeş çeken bir meclis değil halkın menfaatini düşünen bir meclis oluşturacağız ” diye konuştu.