Samsunspor'da Gisdol için veda töreni

Samsunspor'da Gisdol için veda töreni

Samsunspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Markus Gisdol'a, vermiş olduğu emek ve katkılarından dolayı veda töreni düzenlendi.

Görev süresi sona eren ve sezon sonu Samsunspor'dan ayrılacak olan Teknik Direktör Markus Gisdol'a, verdiği emek ve katkılarından dolayı veda töreni gerçekleştirildi. VavaCars Fatih Karagümrük müsabakası için Samsunspor'un kamp yaptığı otele gelen Başkan Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Markus Gisdol'a, katkılarından dolayı teşekkür plaketi vererek Corendon Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında çekilen sevinç fotoğrafını ve üzerinde oyuncuları imzasının bulunduğu forma hediye etti.

Samsunspor'da Gisdol için veda töreni

Başkan Yüksel Yıldırım, "Teknik Direktörümüz Markus Gisdol'a bu zamana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, kulübümüze önemli katkılarda bulundu, güzel bir başarıya imza attı. Gönül isterdi ki yolumuza devam edelim ama hocamızın kararı ayrılmak oldu. Biz onu hep iyi hatırlayacağız. Yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'da Gisdol için veda töreni

Futbol Direktörü Fuat Çapa ise, "Markus hocamızla kısa sürede olsa çalışmak güzeldi. Güzel dostluklar edindik, bir aile ortamı oluşturduk. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, teknik ve idari kadro ile futbolcular yer aldı.

Samsunspor'da Gisdol için veda töreni

EN ÇOK OKUNAN HABERLER