Sağlık camiasının ortak talebi: 'Samsun'a direk uçak seferleri'

Sağlık camiasının ortak talebi: 'Samsun'a direk uçak seferleri'

'İkiztepe Sağlık Zirvesi', yoğun katılımla başladı. 200'ün üzerinde yabancı alım heyetinin katıldığı İkiztepe Sağlık Zirvesi'nde Türk sağlık sektörü görücüye çıktı.

Samsun'da 3 gün sürecek '2. Uluslararası İkiztepe Sağlık Zirvesi' düzenlendi. Yerli ve yabancı sağlık kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği zirvede sağlık camiasının ortak talebi: "Samsun'a direk uçak seferleri" oldu.

 

"SAMSUN TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ SAĞLIK KENTLERİNDEN BİRİSİ"

Samsun'un Türkiye'nin en önemli sağlık kentlerinden birisi olduğunu belirten VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, İkiztepe Sağlık Zirvesinin ikincisinin uluslararası düzeyde gerçekleştirdiğini belirterek, "ASKON'un önderliğinde ve Ticaret Bakanlığı'nın desteği ile düzenlenen etkinlikte VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun olarak Türkiye'de 2023 yılının en büyük sağlık hizmeti ihracatı yapan öncü kurumlarıyız. Yine bölgede VM Medical Park ve Liv Hospital olarak sağlık turizmi hizmeti veren kurumların başındayız. Sağlık turizmi için sürekli yatırımlarımızı artırıyoruz. Biz kurumsal olarak İkiztepe Sağlık Zirvesinin ana sponsoruyuz. Türkiye'de Samsun'un sağlık turizminde ana merkez olması için gayret gösteriyoruz. Yapılan bu organizasyonun bölgemize ve bütün sağlık camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sağlık camiasının ortak talebi: 'Samsun'a direk uçak seferleri'

"SAMSUN İÇİN GURUR VERİCİ BİR ZİRVE"

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Dr. Mustafa Şen, "Bu yıl katılımın yüksek olduğu bir zirve gerçekleştiriliyor. Samsun'u gururlandıracak bir organizasyon. Samsun gerçek anlamda bir sağlık kenti. Bu açıdan şehrimizde böyle bir zirvenin olması hem sağlık kurumları açısından hem de Samsun açısından çok önem taşıyor. Bu zirve Samsunumuz için çok güzel sonuçlar doğuracaktır" diye konuştu.

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER