SAMSUN MÜDAD YENİ DÖNEME BAŞLADI

SAMSUN MÜDAD YENİ DÖNEME BAŞLADI

Türkiye geneli binlerce üyesi olan Mümessil Dayanışma Derneği'nin(MÜDAD) Samsun Temsilciliği, yapılan seçimle yeni dönemine başladı.

Türk İlaç sektöründe, ilaçta gerçekleşen alternatif gelişimleri yaptıkları tanıtımlarla hekimlere ve eczanelere aktaran Tıbbi ilaç mümessilleri, 14 Nisan Tıbbi Mümessil Günü'nde kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye geneli binlerce üyesi olan Mümessil Dayanışma Derneği'nin(MÜDAD) Samsun Temsilciliği, yapılan seçimle yeni dönemine başladı.

Samsun MÜDAD İl Başkanı seçilen Adem Batur; "Yüzlerce ilaç firmasından üyelerimizle bir araya gelerek yeni bir dönemin başlangıcını yapmış bulunmaktayız. Samsun il temsilciliğiyle dernek üyesi meslektaşlarının haklarını korumayı, mümessil arkadaşlarımız ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğü arasında köprü olmayı, meslektaşlarımızın faydasına olması için Samsun il ve ilçe hastane yönetimleriyle olumlu ilişkiler kurmayı ve sosyal sorumluluk projeleriyle hem ihtiyaç sahiplerine hemde doğamıza fayda sağlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.
Samsun Müdad 2024-2025 Yönetim Kurulu şöyle;

Başkan: Adem Batur
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Ceyhun Donbay
Levent Civelek
İdris Yirmibeş
Tolgahan Çolak
Ersin Bulut
Burak Kalaycı
Şükrü Tercan
Engin Yazıcı
Mehmet Öksüzoğlu
Volkan Tezcan
Elif Yüce
Burak Delen
Burhanettin Selçuk

SAMSUN MÜDAD YENİ DÖNEME BAŞLADI

SAMSUN MÜDAD YENİ DÖNEME BAŞLADI

EN ÇOK OKUNAN HABERLER