YRP İlkadım Adayı Tangal, Samsun Son Haber'e konuştu

YRP İlkadım Adayı Tangal, Samsun Son Haber'e konuştu

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal, Samsun Son Haber'de Yusuf Demircioğlu'nun konuğu oldu. Tangal: 'İlkadım'ı gerçek belediyecilik hizmeti ile buluşturacağız. Gerçek belediyecilik hizmetini mahallelerimizden başlatıp bütün İlkadım'a yayacağız' dedi.

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkanı Kemalettin Tangal, Samsun Son Haber ekranlarında yaptığı açıklamada, İlkadım'da uzun yıllar ihmal edilen gerçek belediyeciliği hayata geçireceklerini, bunun için kararlı ve azimli olduklarını söyledi.  Tangal: "İlkadım'ı gerçek belediyecilik hizmeti ile buluşturacağız. Hizmeti mahallerden başlatıp bütün İlkadım'a yayacağız" dedi.

İlkadım'da hizmeti mahallerden başlatacaklarını vurgulayan Kemalettin Tangal, "Öncelikle halkımızla iç içe olacağız. Mahallelerimizi belediye hizmeti ile buluşturacağız. Bunun için de mahalle meclisleri oluşturacağız. İlkadım'da ahlaklı belediyeciliğin gereğini yerine getirerek hizmeti vatandaşlarımızın ayağına biz götüreceğiz. Yağmurdan çamurdan vatandaşlarımızı her yerde koruyacağız. Özellikle önemli bir hizmet veren pazarcılarımızın ihtiyaçlarını, sokak hayvanları ile ilgili yaşanan problemleri çözüme kavuşturup İlkadım'da gerçek belediyeciliği hayata geçireceğiz" diye konuştu.  

En büyük hedeflerinin işsizlik olduğunu belirten Kemalettin Tangal, işsizliğin neden olduğu kötü alışkanlıkların da böylece son bulacağını ifade ederek, "Öğrenciler için ücretsiz etüt merkezleri ve gençlik merkezleri oluşturarak onlara destek olacağız. Samsunspor sevdamız. Samsunspor'a manevi desteği belediye ve vatandaşlarımızla birlikte en layık bir şekilde göstereceğiz. İmkanı olmayan gençlere katkı sağlamak için evlilik hazırlığında olanlara düğün salonu desteği vereceğiz. Üreticilerimize destek verip aynı zamanda onların pazarlama ihtiyaçlarına da destek vereceğiz. Kapalı pazar yerleri kuracağız. Biz seçimi kazanıyoruz. 1 Nisan sabahında İlkadım Yeniden Refah Partisi'nin zaferi ile uyanacak." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER