Taflan kararını Serhat Türkel'den yana verdi

Taflan kararını Serhat Türkel'den yana verdi

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim çalışmaları kapsamında CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ile birlikte Taflan Mahallesi'nde 'Halk Buluşmasına' katıldı. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Serhat Türkel 'Atakum'un geleceğini en doğru şekilde planlayacağız' dedi.

''ATAKUM YEŞİLDEN GRİYE DÖNÜŞTÜ''

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Türkel, "Kentine hizmet etme aşkıyla Atakum Belediye Başkanlığı yolculuğuna çıktım. Atakum'u sadece Türkiye'de değil Avrupa'ya ve dünyaya örnek bir kent haline getireceğiz. Maalesef ki gelecekteki nüfus artışını doğru şekilde hesaplayamayan yöneticilerimiz, imar planında çocuklarımıza spor alanı, insanlarımıza yeşil alanlar, oksijen alanı maalesef düşünmemişler. Çocuklarımızın top oynayacağı, spor yapacağı insanlarımızın rahatça nefes alacağı alanları unutmuşlar. Arabalarımızı park edecek yer bulamıyoruz. Bu sorunu sadece Atakum'da değil, Samsun'un her yerinde yaşıyoruz. Şehir planlamacıların nüfus artışını doğru şekilde hesaplamadığı için yemyeşil Atakum'un gri bir renge döndüğünü hep beraber görüyoruz'' dedi

Taflan kararını Serhat Türkel'den yana verdi

"ATAKUM LİYAKAT İLE KALKINACAK"

Kendisinin Atakum'a sevdasının çocukluğundan geldiğini söyleyen Türkel, 'Sorunu incelediğimiz zaman en büyük sorun liyakatsiz, işin ehli olmayan siyaset baskısı ile maalesef hak edenlerin değil hak etmeyen kadroların göreve gelmesi. Bugün Türkiye'de en büyük sorunumuzun da bu olduğunu düşünüyorum. Ben seçildikten sonra siyaset değil hizmet yapacağım. Halkçı, toplumc, katılımcı bir anlayış ile hizmet edeceğim. Herkese eşit olacağım ve ön önemlisi liyakatli kadrolar kuracağız. Belediye Başkanlığımda asla akrabamı belediyede işe almayacağım. Yönetimimizde pozitif ayrımcılığı şehit ailelerine, gazilerimize ve ailelerine yapacağız. Engelli yurttaşlarımıza pozitif ayrımcılık olacak, ekonomik geliri dar gelirli ailelerimize pozitif ayrımcılık olacak, ama size söz veriyorum liyakatin önüne uzman kadroların önüne asla kimse geçmeyecek. Bize güvenin bizim meselemiz memleket meselesi, makam meselesi değildir'' seklinde konuştu.

Taflan kararını Serhat Türkel'den yana verdi

''BİZ KAZANIRSAK 17 İLÇEMİZ KAZANACAK'',

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ise kendisinin kazanması halinde 17 ilçenin kazanacağını söyleyerek, ''Eğer biz kazanırsak 17 ilçe kazanacak, biz kazanırsak bin 250 mahalle kazanacak, biz kazanırsak 1 milyon.370 bin Samsunlu kazanacak, biz kazanırsak Atakum kazanacak, biz kazanırsak taflan kazanacak, biz kazanırsak işçiler kazanacak. Bu şehrin renklerini ve sorunlarını biliyoruz. Samsun'un sorunlarını biliyoruz. Ulaşım ve ulaştırma problemlerini biliyoruz. Bu kentin insanının en temel ve insani ihtiyaç olan içme suyunu bir ticari ürün gibi görülüyor. Samsun'un problemlerini çözerek, Samsun'u hak ettiği yere hep beraber getireceğiz'' şeklinde konuştu.

Taflan kararını Serhat Türkel'den yana verdi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER