Dilaver Öğütçü Mali Müşavirlerin sorunlarını anlattı

Dilaver Öğütçü Mali Müşavirlerin sorunlarını anlattı

Samsun'da üç farklı meslek grubunun deneyimli isimlerinin bir araya geldiği Bilirkişi Raporu adlı programın yeni bölümü yayınlandı.

Önceki dönem Samsun Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Hayati Tosun ve önceki dönem Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu'nun konuğu Samsun Akademik Odalar Birlikteliği SAOB Dönem Koordinatörü ve Sözcüsü Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü oldu. Öğütcü sektörün sorunlarını anlattığı programda Hayati Tosun ve İshak Memişoğlu'nun sorularını da cevapladı.

Samsun Akademik Odalar Birlikteliği SAOB Dönem Koordinatörü ve Sözcüsü Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü, Samsun Akademik Odalar Birlikteliği (SAOB) , 2019 yılında Samsun'da örgütlü bulunan ve toplam üye sayısı 25.000 civarında olan, kanunla kurulmuş 24 akademik meslek odasının, gönüllülük esasına dayanarak bir araya gelmeleri ile kurulduğunu söyledi.

Samsun Akademik Odalar Birlikteliği SAOB Dönem Koordinatörü ve Sözcüsü Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri öncesi hazırladıkları Kent Raporu hakkında bilgi verdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER