Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

Ender Gür, esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları ile mitinglerdeki pozitif enerjisiyle ve sıcak diyaloglarıyla Çarşambalıların gönlüne girdi. Gür, 'Yıllardır siyaseti halkın içinde yapmanın bize verdiği tecrübe ile söyleyebilirim ki, Çarşambalı hemşehrilerimiz kararını çoktan bizden yana vermiş' dedi

31 Mart yerel seçimlerinde artık son düzlüğe girilirken, Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür de, temposunu artırdı. Adaylığının açıklandığı 4 Şubat'tan bu yana Çarşamba'da girilmedik sokak, gitmedik mahalle bırakmayan Ender Gür, hemşehrilerinin sevgisini kazanmayı başardı.

Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

Gündüz esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları, kamu ve iş dünyası ziyaretler yapıp, akşam da mahalle mitingleriyle projelerini anlatan Ender Gür, yoğun tempoya rağmen sahadaki pozitif enerjisi, sıcak diyalogları, çözüm üreten hamleleriyle hemşehrilerinden geçer not aldı.

Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

HEMŞEHRİLERİM KARARINI VERMİŞ

Seçim çalışmalarını değerlendiren Ender Gür, "Seçim atmosferinde artık son bölüme girdik. Çarşamba'da sıkılmadık el, gidilmedik mahalle bırakmadık. Projelerimizi anlatıyoruz, vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz, anında çözüm önerileri sunuyoruz. Taleplere göre yeni projeler şekillendiriyoruz. Uyumlu belediyeciliğin önemini, Büyükşehir Belediyesi'nin bize katacaklarını, Merkezi hükümet desteğinin ilçemize nasıl sınıf atlatacağını anlatıyoruz. Hemşehrilerimiz de bizlere sıcak bir teveccüh gösteriyor. Yıllardır siyaseti halkın içinde yapmanın bize verdiği tecrübe ile söyleyebilirim ki, Çarşambalı hemşehrilerimiz kararını çoktan bizden yana vermiş. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

Samsun basınından destek ziyareti

Aynı zamanda Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'e, basın mensuplarından destek geldi. Seçim çalışmalarını takip etmek için Çarşamba'ya giden gazeteciler, günün sonunda ise Başkan Adayı Ender Gür'le bir araya geldi. Ender Gür, "Eminim ki, başkan seçildiğimde gazeteci dostlarım; içlerinden birisinin bu göreve gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyacak. Üyesi olduğum cemiyetimiz için Çarşamba'ya bir çalışma ofisi kurmayı planlıyorum. İnşallah bunu gerçekleştireceğim" dedi. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı da, Başkan Adayı Ender Gür'e seçim çalışmalarında başarı diledi.

Ender Gür Çarşambalıların Gönlüne Girdi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER