Samsun Bilim Sanat Merkezi iftarda buluştu

Samsun Bilim Sanat Merkezi iftarda buluştu

Samsun Bilim Sanat Merkezi emekli öğretmenlerine, okuldan ayrılan yönetici ve öğretmenlere yönelik iftar yemeği programı düzenledi. Programda iftar sonrası, Bilim Sanat Merkezi'nde hizmet veren kişiler için plaket töreni düzenledi.

Samsun Bilim Sanat Merkezi, kurumdan emekliye ayrılan, görev yerleri değişen yönetici ve öğretmenlere yönelik iftar programı düzenledi. İftar sonrasında kurumda hizmet eden kişilere plaket verildi. Bilim Sanat Merkezi Müdürü Civan Çelik programda yaptığı konuşmada; "Samsun Bilim Sanat Merkezinin aile ortamında mesleklerini icra eden, projeler üreten, emek veren öğretmen ve yöneticileri yeni yerlerinde ve yaşamlarında başarılar diliyorum. Merkezimizde çalışarak değer katan, emek veren emeklilik ve kurum değişikliği nedeniyle ayrılan kıymetli arkadaşlarımız ile iftar programında buluştuk.  Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran, Hamza Tural, Mustafa Yavuz Müdürlerime, Leman Özay, Fatih Ordu, Kerim Cüce hocalarıma nazik katılımları için teşekkür ediyoruz. Çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz. Emekli olan arkadaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz. Program hazırlıklarını yürüten, katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Samsun Bilim Sanat Merkezi iftarda buluştu

Kurumdan emekli olan 35 yıllık biyoloji öğretmeni TEMA Vakfı İl Temsilcisi Leman Özay ise programda yaptığı konuşmada; "Samsun Bilim Sanat Merkezi Samsun'da çok özel ve ayrıcalıklı bir kurum. Samsunumuz için çok değerli bir kurum. Burada çalışmak ve buradan emekli olmuş olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Samsun Bilim Sanat Merkezi iftarda buluştu

Samsun Bilim Sanat Merkezi iftarda buluştu

EN ÇOK OKUNAN HABERLER