Atakum'da giderayak YOL'suzluk mu?

Atakum'da giderayak YOL'suzluk mu?

Atakum'da seçim öncesi göstermelik olarak yapılan yollar seçimi göremeden içler acısı hale geldi.Doğrudan toprak üzerine alt malzemesi serilmeden, alt yapı çalışmaları yapılmadan dökülen asfalt yeniden aday gösterilmeyen Cemil Deveci ve ekibine ilişkin bazı soruları da akıllara getirdi.

Atakum'da seçim öncesi göstermelik olarak yapılan yollar seçimi göremeden içler acısı hale geldi. Doğrudan toprak üzerine dökülen asfalt müteahhitlere peşkeş mi yoksa giderayak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından yapılan hesap uydurması mı sorularını akıllara getirdi.

Samsun'da yerel seçimler öncesinde yapılan yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları şimdiden berbat hale geldi. Seçim öncesi göstermelik olarak yapılan yollardaki imalat hataları kısa sürede kendini gösterdi. Yeni asfaltta çökmeler, kırılmalar ve çukurlar oluşmaya başladı. Bu da yetmezmiş gibi yeni asfalt dökültükden sonra kazılıp alt yapı çalışmaları yapıldı.

Doğrudan toprak üzerine alt malzemesi serilmeden, alt yapı çalışmaları yapılmadan dökülen asfalt yeniden aday gösterilmeyen Cemil Deveci ve ekibine ilişkin bazı soruları da akıllara getirdi.

Giderayak müteahhitlere para kazandırmak için mi yapıldı? Yoksa hesaplardaki açıklar dökülen asfaltlar ile mi kapatılmaya çalışıldı? Seçim öncesi göstermelik hizmet amacı ile vatandaşın parası çöp mü edildi? Soruları kafaları kurcalıyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER