R. Miraç Öztürk kitabını imzalayacak

R. Miraç Öztürk kitabını imzalayacak

Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleştirilen mübadelenin Samsun ayağındaki hikayeleri anlatan Mübadelenin İzinde kitabının yazarı R. Miraç Öztürk, kitabının ilk imza gününü 7. Merzifon Kitap Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Merzifon Belediyesi tarafından her sene düzenlenen kitap fuarının bu seneki misafirleri arasında Mübadelenin İzinde kitabının yazarı R. Miraç Öztürk de var.

ÖZTÜRK 7. MERZİFON KİTAP FUARINA KATILIYOR

Yunanistan ile Türkiye arasında gerçekleştirilen ve geçtiğimiz sene 100. yılına giren nüfus mübadelesinin Samsun ayağındaki hikayeleri anlatan ve 2. baskısını yapan Mübadelenin İzinde kitabının yazarı R. Miraç Öztürk, kitabının ilk imza gününü 7. Merzifon Kitap Fuarı'nda gerçekleştirecek.

"TÜM KİTAPSEVERLERİ VE MÜBADİLLERİ BEKLİYORUM"

7 Mart Perşembe günü Merzifon Kutap Fuarı alanı Eğitim-Sen standında kitaplarını imzalayacak olan Öztürk, kitapseverleri ve mübadilleri imza gününe davet ederek şunları söyledi: "Mübadelenin İzinde kitabı Samsun'a dair hikayeler anlatıyor. Ancak tüm ülkeyi etkileyen nüfus mübadelesinde hikayeler benzer. Herkesin kendinden bir detay bulacağı bir kitap oldu. Bu nedenle tüm kitapseverleri ve mübadilleri Merzifon'da gerçekleştirilecek olan kitap fuarına bekliyorum."

KİTABIN 3. BASKISI YAYINA HAZIRLANIYOR

Kitabın 3. baskısının da yayına hazırlandığını belirten Öztürk, "Kitap çok sevildi. Türkiye'nin bir çok ilinden mübadil torunları kitapla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Keşke imkanlar dahilinde daha fazla hikayeye ulaşma ve yeni bir kitap yapma şansımız olsa. Hikayeler çok değerli. Kentin hafızasına katkı sunduğumu düşünüyorum. Bu anlamda da kitabın değeri artıyor. Samsun'da yeterli ilgiyi göremesek de, Merzifon'da ilgiyle karşılanacağına eminim. Bu anlamda Eğitim-Sen'e ve Merzifon Belediyesi'ne teşekkür ediyorum." dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER