Esra Tokelli, kaz ciğeriyle Kars'ta şov yaptı

Esra Tokelli, kaz ciğeriyle Kars'ta şov yaptı

'Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi' çerçevesinde düzenlenen Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Bir yemek programında birinci olan Esra Tokelli'nin yemek şovu renkli görüntüler ortaya çıkardı.


Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri'ne katılan ve bir yemek programında birinci olan Esra Tokelli, kaz ciğerinden yemek yaptı. Bedesten bölgesinde düzenlenen etkinlik özellikle kadınlardan yoğun ilgi gördü.
Kaz ciğeri yemek şovuna katılan Vali Ziya Polat, 'Tabii kaz, Kars'ın en önemli markalarından birisi. Siz de bizim markamızın ulusal anlamda çok iyi reklamını yaptınız. Bugün de çok iyi bir tabak hazırladınız. Kazın her şeyi kullanılıyor' dedi.
Tokelli, pişirdiği kaz ciğerini Vali Ziya Polat ve misafirlerine ikram etti. Kaz ciğerinin tadına bakan Polat, daha sonra programı izlemek için Bedesten bölgesine gelen kadınlara kaz ciğeri yemeğinden ikram etti. Tokelli'nin yemek şovu renkli görüntüler ortaya çıkardı.
Ayrıca Esra Tokelli'nin kaz ciğeri yemek şovuna Ayhan Sicimoğlu ve Mustafa Seven de sosyal medya paylaşımlarıyla katkı sağladı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER