Bilirkişi; 'Bu seçimde projeler değil, partiler yarışıyor'

Bilirkişi; 'Bu seçimde projeler değil, partiler yarışıyor'

Samsun Son Haber'de 'Bilirkişi Raporu' programının yeni bölümünde yerel seçim ve listelerde yer alan meclis üyelerinin profili masaya yatırıldı. Birçok konunun ele alındığı programda, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde projelerin değil, partilerin yarıştığı gündeme getirildi.

Samsunsonheber'de 'Bilirkişi Raporu' programının yeni bölümünde her zaman olduğu gibi Samsun gündemini meşgul eden konular ele alındı. Yerel seçimden, Samsun tarımının durumuna kadar güncel ve kent gündemi için önemli olan konulara değinildi.

Samsun'da üç farklı meslek grubunun deneyimli isimlerinin bir araya geldiği Bilirkişi Raporu adlı programın yeni bölümü yayınlandı. Önceki dönem Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz, önceki dönem Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu ve önceki dönem Samsun Ziraat Odası Başkanı Hayati Tosun bu yerel seçimlerde sanki genel seçimmiş gibi, projelerin değil, partilerin yarıştığını söylediler. Ayrıca, belediye meclis üyelerinin giderek kötü bir profile sahip olmaya başladığına dikkat çektiler.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER