Bir ambulansın Samsun trafiğinde yaşadığı zorluk görüntülendi

Bir ambulansın Samsun trafiğinde yaşadığı zorluk görüntülendi

Samsun'da, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde görev yapan ambulans şoförleri, vakalara hızlı bir şekilde ulaşabilmek için büyük çaba gösteriyor.

Samsun'da, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde görev yapan ambulans şoförleri, vakalara hızlı bir şekilde ulaşabilmek için büyük çaba gösteriyor. Trafikte zaman zaman zor anlar yaşayan ambulans şoförleri, diğer sürücülerden yol verme noktasında hassasiyet bekliyor.

Samsun'da, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği koordinesinde görev yapan ambulans şoförleri her türlü olumsuz yol ve iklim koşullarına rağmen vakalara hızlıca ulaşabilmek için yoğun gayret gösteriyor. Ambulans şoförü olmanın özel beceri, yetenek ve eğitim isteyen bir iş olduğu muhakkak. "Acil bir şekilde kendi hayatlarını çoğu zaman riske atarak çok hızlı bir şekilde gidiyorlar. Ambulans süren personel ambulans sürüş teknikleri eğitimi alıyor. Sınava tabi tutuluyor.Sınavı geçenler ambulans şoförü olabiliyor. Onların aldığı eğitimler trafikteki zor durumlarda çok daha hızlı hareket etmelerini sağlıyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER