Gaziantep FK ile 24'üncü randevu

Gaziantep FK ile 24'üncü randevu

Samsunspor, belli dönemlerde farklı isimler kullanan Gaziantep FK ile tarihindeki 24'üncü maçına çıkacak.

Pazar günü Süper Lig'in 26. hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Samsunspor, rakibi ile tarihindeki 24. lig maçına çıkacak. İki takım ilk defa 2006-07 sezonunda karşılaşmışlardı. Birinci Lig'de oynanan o maçta Gaziantep Bş. Bld. Spor adını taşıyan kulüp, 2017-18 sezonunda Gazişehir Gaziantep adını almıştı. Son dönemde ise Gaziantep FK adını kullanan rakibiyle bugüne kadarki 22 maçını Birinci Lig'de oynayan Samsunspor ile rakibi ikinci kez Süper Lig maçında karşılaşacaklar.

İki takım bugüne dek toplam 23 maça çıkarlarken, bu maçlarda Samsunspor'un 8, Antep ekibinin ise 10 galibiyeti bulunuyor. 5 maç ise berabere sonuçlandı. Samsun'daki maçlarda Gaziantep FK'nın 5 galibiyetine karşılık 4 beraberlik ve 3 Samsunspor galibiyeti bulunuyor. Temsilcimizin attığı 9 gole, Antep ekibi 12 golle karşılık vermiş.

Gaziantep'te oynanan 11 maçta ise iki takımın karşılıklı 5'er galibiyeti bulunuyor. 1 maç berabere biterken Samsunspor'un 20 golüne Gaziantep ekibi 26 golle karşılık verdi. 

Gaziantep FK ile 24'üncü randevu

ÖZEL HABER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER