Samsunsonhaber'de Gündem Polatlı Bulvarı'nın sonundaki yol rezilliği

Samsunsonhaber'de Gündem Polatlı Bulvarı'nın sonundaki yol rezilliği

Yusuf Demircioğlu, Samsunsonhaber'de Gündem Programı'nda yıllardır bakımdan ve onarımdan mahrum olan Polatlı Bulvarındaki yol sorununu gündeme taşıdı.

Toplumsal yaşamı ilgilendiren konulara eleştirel yaklaşım tarzı ve yorumları gündem olan Yusuf Demircioğlu, Samsun'un göbeğinde olmasına rağmen, yıllardır bakımdan ve onarımdan mahrum olan yolu daha önce gündeme getirmişti. Ancak, belediyeler 20 Kasım 2023 tarihinde yapılan programın ardından yolun tamamını değil sadece 10 metrelik bir bölümünü asfaltlayarak vatandaşları mağdur etmeye devam ettiler.

Somsunsonhaber'de Yusuf Demircioğlu, daha önce Samsun Duruşehir Polatlı Bulvarı'nda, yıllardır ihmal edilen yolu gündeme getirmiş ve bugüne kadar, 150-200 metrelik yolun hiçbir belediye başkanı tarafından yapılmadığını söylemişti. Bu programımızın ardından vatandaşla dalga geçercesine belediye yetkilileri 10 metrelik bir kısıma asfalt döküp gittiler. En çok övünülen konu olmasına rağmen, yapılmayan bu yol vatandaşları oldukça mağdur etmekte.

LİYAKAT VURGUSU

İşi ehline vermenin önemine değinen Yusuf Demircioğlu; " Polatlı Bulvarı'nın bitişindeki yol rezilliğine baktığımız zaman görüyoruz ki; buradan sorumlu olanlar, bu yolu yapması gerekenler, buraya hizmet etmesi gerekenler oturdukları makamlara layık kişiler değil. Eğer makamlarına layık kişiler olsalardı 150 metrelik yolun 10metrelik bölümüne asfalt döküp çekip gitmezlerdi. Bunu yapan adam iki koyun versen güdemeyecek adamdır" dedi.

SEÇİM YAKLAŞIRKEN BU YANLIŞLAR NASIL YAPILABİLİR?

Yaklaşık bir buçuk ay sonra yerel seçimlerin olacağını hatırlatan Demircioğlu yeni belediye başkanlarının bu yolu örnek almaları gerektiğini ifade ederek; " Bu yol ne yapmaları gerektiği konusunda değil, ne yapmamaları gerektiği konusunda örnek olmalı. Kimleri vazifelendirmemeleri, kimlere görev vermemeleri konusunda bu yol yeni seçilecek belediye başkanlarına örnek olsun. Bu yolu görün, bu yoldan ders alın. Hizmet makamlarına koltukta oturup göbek büyütecek adamları değil, sorunları çözecek adamları getirin" şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER