Yeniden Refah Partisi Samsun adayları yarın açıklanacak mı?

Yeniden Refah Partisi Samsun adayları yarın açıklanacak mı?

Yeniden Refah Partisi, 10 Şubat Cumartesi günü bir çok belediye başkan adayını açıklayacak. Açıklanacak iller arasında Samsun ilçe adaylarının olup olmayacağı merak ediliyor.

Yeniden Refah Partisi, 10 Şubat Cumartesi Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapacağı aday tanıtım toplantısında büyükşehirler dahil adaylarının büyük çoğunluğunu açıklayacak. Adayları açıklanacak iller arasında Samsun ilçe adaylarının olup olmayacağı merak edilirken kentte süpriz isimler YRP ile anılıyor.

Samsun Ladik AK Parti Belediye Başkanı Adnan Topal'ın katılımı ile bir tane belediyeye şimdiden sahip olan Yeniden Refah Partisi ile adı anılan ve aday olarak açıklanması beklenen isimler şunlar:

AK Parti Bafra Belediye eski Başkanı Şükrü Neiş Yeniden Refah Partisi'nin Bafra Belediye Başkan Adayı olacak. AK Parti'den 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesinde Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. Mustafa Seven'in Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Avukat Yılmaz Hocaoğlu'nun Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması gündemde.

ATAKUM İÇİN İSHAK TAŞÇI İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

AK Parti Atakum Belediyesi eski Başkanı İshak Taşçı ile Yeniden Refah Partisi'nin görüşme halinde olduğu biliniyor. Ancak, İshak Taşçı cephesinde henüz netlik kazanan bir durum yok. İshak Taşçı'nın yakın çevresinden edinilen bilgilere göre seçime girip girmeme kararını henüz vermediği veya bağımsız adaylık konusunu da değerlendirdiği öğrenildi.

HASAN TOGAR SON ANDA KARAR DEĞİŞTİRDİ

Tekkeköy AK Parti Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da adı Yeniden Refah Partisi ile anılıyordu. Ancak, Togar'da Çarşamba Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Dündar'ın yolundan giderek bağımsız aday olacağı ve bugün açıklama yapması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında, 81 il ve 922 ilçede belediye başkanlığı seçimlerine kendi adaylarıyla girme karar almıştı. YRP Samsun'da aday potansiyeli taşıyan MHP'li ve AK Partili küskünlerle yakın temas halinde.

 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER