Tüfekci'den Samsunspor Basketbol'a Büyük Destek

Tüfekci'den Samsunspor Basketbol'a Büyük Destek

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ve İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Serkan Albayrak, Reeder Samsunspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Uslu ve Genel Menajer Emre Ekim ile bir araya geldi.

''BU ŞEHRİN EN BÜYÜK MARKASI İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYORUZ''

Tüfekci, Samsunspor'un hem futbol hem de basketbol dallarında şehrin en önemli markası olduğunu söyleyerek ''Bu şehrin ruhu Samsunspor'dur. Biz de bugün burada bu ruhu nasıl daha da güçlendirip şehrimiz için, Samsunspor ve Samsunspor Basketbol için daha fazla ne yapabiliriz bunları konuşmak için toplandık. Sayın Başkan, sevgili dostum Arzu Uslu özelinde yönetim kuruluna ve elbette Yüksel Yıldırım'a inanılmaz çabaları için teşekkür ediyorum. Tüfekci ilesi olarak konu Samsunspor olduğunda her zaman asla yalnız değilsiniz dedik ve bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

Tüfekci'den Samsunspor Basketbol'a Büyük Destek

BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADILAR

Reeder Samsunspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Uslu, Samsunspor'un futbol ve basketbol takımlarına sponsorluklar ve destek anlamında uzun yıllardır Tüfekci ailesinin yanlarında olduğunun altını çizerek ''Göreve geldiğimiz günden beri bu takım için mücadele ediyoruz ve bu mücadele hiç de kolay değil. Hedefimiz Samsunspor'un adı geçtiği her yerde armamıza yakışır başarılar elde etmek ama belki de daha önemlisi bu başarıları sürdürülebilir hale getirmektir. Bizim için ve şehrimiz için tarihi bir sorumlulukta bugüne kadar hem futbol takımımızı hem de basketbol takımımızı bir gün olsun yalnız bırakmayan İmren Nilay Tüfekci ve çok değerli sponsorlarımızdan Ali Alper Tüfekci'ye siz basın mensupları huzurunda teşekkürü bir borç bilirim. Yaklaşık 15 yıldır çeşitli anlaşmalar ve desteklerle her zaman yanımızda olduğunu bize hissettirerek, kırmızı beyazlı Atatürk'lü armanın hizmetinde ve peşinde olduklarını göstermişlerdir. Samsunspor Basketbol kulübünü, bulunduğu her platformda kadın bir başkan olmam özelinde de hassasiyet gösterdiği için teşekkür ediyorum. Ben de ülkemizin en genç, bölgemizin tek kadın belediye başkan adayı olarak kendisine başarılar diliyorum.'' dedi.

Tüfekci'den Samsunspor Basketbol'a Büyük Destek

Tüfekci'den Samsunspor Basketbol'a Büyük Destek

EN ÇOK OKUNAN HABERLER