Samsunspor Kulübü'nden yerel yönetim ve firmalara sitem

Samsunspor Kulübü'nden yerel yönetim ve firmalara sitem

Basketbol Süper Lig'inde mücadele eden Reeder Samsunspor Basketbol'a maddi destek arayışlarını sürdüren Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu gerekli desteği bulamayınca, Samsun'da yerel yönetimlere ve firmalara yönelik sitem dolu mesaj yayınladı.

Şehrin gururu Reeder Samsunspor Basketbol için Basketbol Süper Lig'inde mücadele edebilmek için maddi destek kampanyası düzenlenmesine rağmen gerekli olan karşılığı bulamayan Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu, Samsun'da yerel yönetimlere ve firmalara ithafen sitem dolu mesaj yayımladı.

Kulüp tarafından paylaşılan mesaj şu şekilde:

Değerli Samsunspor'umuzun Büyük Taraftarı

Bilindiği üzere basketbol takımımız 3 yılllık bir mücadelenin ardından Basketbol Süper Ligi'ne yükselmiştir. Süper Lig'deki ilk sezonumuzda, sizlerin büyük desteğiyle dernek imkanlarımızı da kullanarak büyük bütçeli takımlara karşı, arkamızda bir belediye ya da başka bir oluşum olmadan mücadele etmeye çalıştık. Geçtiğimiz günlerde bir destek kampanyası düzenledik. Bu kampanyada da taraftarımız ve yöneticilerimizin dışında ne yazık ki katılım sağlanmadı. Üzülerek söylemek istiyoruz ki taraftarımızdan gördüğümüz desteği şehrimizin yerel yönetimlerinden ve önemli firmalarının birçoğundan göremedik. Buna rağmen bundan sonraki süreçte imkanlarımız dahilinde yine elimizden geleni yaparak taraftarımızla omuz omuza yarışmaya devam edeceğiz?

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu

Samsunspor Kulübü'nden yerel yönetim ve firmalara sitem

EN ÇOK OKUNAN HABERLER