İYİ Parti'nin Atakum Adayı Adem Bektaş oldu!

İYİ Parti'nin Atakum Adayı Adem Bektaş oldu!

İYİ Parti Atakum için Adem Bektaş'ın adını açıkladı. Samsun'da AK Partili Atakum Belediyesi Eski Başkanı Adem Bektaş, İYİ Parti tarafından Atakum Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, AK Parti Atakum Belediyesi Eski Başkanı Adem Bektaş, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'nin Atakum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Adem Bektaş'ın İYİ Parti Atakum Belediye Başkan adayı olarak açıklandığı törene, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ve çok sayıda partili katıldı.

Adem Bektaş; "Liyakatin, dürüstlüğün olduğu bir ailenin içerisine geldim"

Törende yaptığı konuşmada, liyakatin ve dürüslüğün olduğu bir partiye geldiğini vurgulayan İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, liyakatli politikalarla İYİ Parti'nin hizmetinde olacağını söyledi.

Bektaş konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "İyiler ailesine katılarak Samsun'da ve Atakum'da çok kıymetli hizmetler yapmak, yapmaya talip olmak üzere yola çıktık. Bu gerçekleştireceğimize canı gönülden inanıyorum. Özellikle son bir haftada gösterilen teveccüh beni fazlasıyla memnun ettiği ve bunu başaracağımıza olan inancımı daha da artırdı. Bildiğiniz gibi 2004-2009 yılları arasında Atakum'da belediye başkanlığı görevi yaptım. Hepinizin bildiği gibi Atakum o zamanlarda bir köydü ve biz Atakum'u bir şehir haline getirdik. Şimdi İYİ Parti ailesi ile birlikte, iyi politikalarla Atakum'u çok daha yaşanabilir ve çok daha güzel bir ilçe haline getireceğiz. Biz Samsun'u, Atakum'u ve bir bütün olarak şehrimizi seviyoruz. Biz bu şehrin çocuklarıyız. Bu şehrin bütün problemleri ve dertleri bilen bir insan olarak hep birlikte bütün bunlara çözümü üreteceğiz. Bu için de liyakatin, dürüstlüğün olduğu bir ailenin içerisine geldim. Bu liyakatli politikalarla ben de partime İYİ Parti'ye layık olabilmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. 

Törende İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi de birer konuşma yaptı.

İYİ Parti'nin Atakum Adayı Adem Bektaş oldu!

Adem Bektaş Kimdir?

1964 yılında Samsun' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun' da yaptı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bölümü'nden mezun olarak Samsun' da serbest mimarlık yaptı. AK Parti kurucu üyesi olan AK Parti'de Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 -2009 yıllları arasında AK Parti Atakum Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

İYİ Parti'nin Atakum Adayı Adem Bektaş oldu!

EN ÇOK OKUNAN HABERLER