Antalyaspor ile Ligde 31. Maç

Antalyaspor ile Ligde 31. Maç

Samsunspor ile Antalyaspor pazartesi akşamı 31. lig maçlarına çıkacaklar. Samsunspor'un rakibine karşı hem evinde hem de deplasmanda açık bir üstünlüğü görülüyor.

Süper Lig'de pazartesi akşamı Samsun'da oynanacak olan Samsunspor - Antalyaspor maçı iki takımın birbirleriyle tarihlerinde oynadıkları 31. lig maçı olacak.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Samsunspor'un 16 galibiyeti varken, Antalyaspor sadece 7 defa kazanabildi. 7 maç ise berabere bitti. Samsunspor'un attığı 47 gole karşılık Antalyaspor'un 32 golü var.

Antalya'daki maçlarda da Samsunspor üstünlüğü göze çarpıyor. Antalya'da oynanan 14 maçın 7'sini Samsunspor kazanırken, ev sahibi takım 5 defa kazanmış. 3 maç ise berabere bitmiş. Samsunspor'un attığı 20 golle karşılık Antalyaspor'un 19 golü bulunuyor.

Samsun'daki maçlarda ise yine Samsunspor üstünlüğü göze çarpıyor. Samsun'da oynanan 17 karşılaşmanın 9'unu Samsunspor kazanırken 2 maç Antalyaspor'un galibiyeti ile bitmiş. 3 müsabaka ise berabere sonuçlanmıştı. Samsunspor'un 25 golüne karşılık Antalyaspor'un kaydettiği 11 gol var. İki takım bir maçı ise tarafsız sahada oynamışlar ve müsabaka 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

ÖZEL HABER

EN ÇOK OKUNAN HABERLER