İYİ Parti, Atakum Adayı olarak yarın Adem Bektaş'ı mı açıklayacak!

İYİ Parti, Atakum Adayı olarak yarın Adem Bektaş'ı mı açıklayacak!

İYİ Parti Atakum için Adem Bektaş'ı mı açıklayacak? Samsun'da AK Partili Atakum Belediyesi Eski Başkanı Adem Bektaş'ın, İYİ Parti'den Atakum Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı belirtiliyor.

Samsun'da 31 Mart yerel seçimleri sürecinde AK Parti'nin geçtiğimiz Pazar günü ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından siyaset arenasında da şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. AK Partili Atakum Belediyesi Eski Başkanı Adem Bektaş'ın, İYİ Parti'den Atakum Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağına kesin gözüyle bakılıyor.   

Yarın açıklanacak!

Adem Bektaş'ın adaylığının, İYİ Parti'den bugün yapılan basın daveti üzerine yarın İl Başkanlığı'nda saat 14.00'de düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacağı bekleniyor.

Adem Bektaş Kimdir?

1964 yılında Samsun' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun' da yaptı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bölümü'nden mezun olarak Samsun' da serbest mimarlık yaptı. AK Parti kurucu üyesi olan AK Parti'de Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 -2009 yıllları arasında AK Parti Atakum Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER