Patrondan ses yok

Patrondan ses yok

Uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkan ancak istediği oyunu ve sonuçları alamadığı için ligde düşme hattının hemen üstünde bulunan Samsunspor'da yönetimden beklenen transfer ile ilgili herhangi bir hareketin olmaması taraftarların beklentilerini de boşa çıkardı.

Taraftarın ümitleri kırıldı. FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı alan ve bu yüzden takımın kötü gidişatına çözüm bulmak için transfer yapamayan ancak transfer yasağının kalkmasına ve 10 Şubat'ta transfer döneminin kapacak olmasına rağmen kulübün sessizliği taraftarın ümitlerini kırdı. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sessizliği ve sürenin bitmesine az bir süre kalması nedeniyle endişelenen Samsunspor taraftarı "Patron neden ses çıkarmıyor?" ifadelerini kullanıyor.  

Transfer dönemi 10 Şubat'ta bitiyor

Gol yollarında etkili olacak oyuncu eksikliğinin kabul edilmesine rağmen, istenen transferin 10 Şubat'ta bitecek olan transfer dönemine yetişmeyecek olmasından endişe duyuyor. Süper Lig'de birçok kulübün transfer yapmasına karşın Samsunspor'da ihtiyaç olmasına rağmen hiçbir hareketin ve gelişmenin yaşanmaması ilginç bulunuyor.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER