İshak Taşçı'dan sert tepki

İshak Taşçı'dan sert tepki

AK Parti'nin Atakum'da Özlem Maraş'ı aday gösterecek olması İshak Taşçı'nın tepkisine neden oldu.

AK Parti'nin Atakum'da Özlem Maraş'ı aday gösterecek olması üzerine İshak Taşçı sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek bir açıklama yayınladı. 

 İşte o açıklama: 

Değerli Hemşehrilerim,

Atakum Belediye Başkan Adaylığımız; Sizlerin teveccühüne, halk anketlerinden açık ara 1. çıkmamıza rağmen maalesef AK Parti Samsun karar vericilerinin şahsi hırslarına kurban edilmiştir.

Bilinmelidir ki;
"Güneş balçıkla sıvanmaz."

Dolyan'ı, Hanımtepe'yi, Çayır'ı, Karagöl'ü, Ulupınar'ı, Tombalak'ı, Acısu'yu, Gerçeme'yi, Olyas'ı, Mamados'u, Sırıncak'ı ve daha nice yerleşim yerini ve tarihini bilmeden Atakum yönetilemez. Atakum'a hizmet edilemez. En büyük sevdamız olan Atakum'u işbilmezlerin, beceriksiz yönetimlerin eline bırakmayacak kadar çok seviyoruz.

2014-2019 yılları arasında ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 87 başarılı proje, çalışmalarımız ve toplumun her kesimiyle kurduğumuz sıcak ilişkilere rağmen bize yapılan haksızlığı, Kurucusu olduğumuz AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a halel getirmemek adına ve sadakatimiz gereği sineye çektik. O dönemde yerimize aday gösterilen Zihni Ağabeyimize destek olarak elimizden geleni yaptık.

2019'da bize yapılan haksızlığı sineye çekmemizden cesaret alanlara sesleniyorum! Atakum için yarım kalan hayallerimizi tamamlamak, hemşehrilerimi hak ettiği hizmet ve yönetim anlayışıyla buluşturmak için sahada olacağım. Hayalimizdeki Şehir Atakum hedefimize siz değerli hemşehrilerim ile birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır.
Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER