Türkel; 'Atakum sevdalısıyım'

Türkel; 'Atakum sevdalısıyım'

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel Samsun basını ile bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, düzenlediği basın toplantısı ile Samsun basınının sorularını yanıtladı. Toplantıda projeleri sorulan Türkel, Atakum'da en çok öncelediği konunun istihdam ve turizm konuları olduğunu söyledi.

Türkel; " Ben rakiplerim belli olmadan onlar projelerini ortaya çıkarmadan kendi projelerimi açıklayarak itibarsızlaştırmak istemiyorum. Tüm çalışmalarımızı tamamladığımızı ifade etmek isterim. Atakum'un başlıca konusu üreten değil tüketen bir ilçe olması. Buraya yatırımcı çekmek ve istihdam sağlamak istiyoruz. Fakat bununla ilgili yaptığımız çalışmaları ve ortaya çıkan projelerimizi daha sonra geniş bir lansman ile duyuracağım. Atakum dendiğinde aklımıza turizm geliyor. Ben de bu sektörde faaliyet gösteren bir insanım ve neler yapılması gerektiğini biliyorum. Bu şehir de Atakum'u turizm konusunda parlatmak için şehrin tüm dinamikleri ile ortak hareket etmemiz gerektiğini de biliyorum" dedi.

Türkel; 'Atakum sevdalısıyım'

1 yaşından itibaren Atakum'da yaşadığını ve tüm hayatını geçirdiği Atakum'a sevdalı olduğunu kaydeden Türkel; " Ben Atakum sevdalısıyım ve Atakum halkına hizmet etmek istiyorum. Bu kente borcumu ödemek istiyorum ve partisi ne olursa olsun tüm Atakumluların oyuna talibim" şeklinde konuştu.


Özellikle CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin İYİ Parti'den aday olacağına yönelik soruların sorulduğu ve Atakum Belediyesi'nden 18 işçinin Serhat Türkel destekçisi oldukları için işten atıldıkları yönündeki iddiaları yanıtladı.


Türkel; " Ben Cemil Deveci'nin İYİ Parti'ye geçip aday olacağını düşünmüyorum. Kendisi ile bu konuları görüşme fırsatı bulamadım. Ancak, bir araya geleceğim ve kendisinin desteğini de isteyeceğim ki bana desteğini esirgeyecek diye de asla düşünmüyorum. Bir belediye başkanı göreve geldiğinde önceki dönemde farklı partiden işe alınan kişileri işten çıkartırken Cemil Deveci göreve geldiğinde bunu yapmadı. Şimdi AK Parti'nin döneminde işe alınanların ekmeğini koruyan Cemil Deveci, "Serhat Türkel'i destekliyorlar diye 18 kişiyi işten çıkarttı" demek benim kafamda uyuşmuyor. Ama kendisi ile bir araya geldiğimde bunu da kendisine sarar öğrenirim" dedi.

Türkel; 'Atakum sevdalısıyım'

EN ÇOK OKUNAN HABERLER