Gisdol: Galatasaray'a Şans Vermemek Lazımdı

Gisdol: Galatasaray'a Şans Vermemek Lazımdı

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, geriye düştükleri ilk 15 dakika kötü oynadıklarını, kalan 75 dakikada ise iyi oynadıklarını söyledi.


Samsunspor'un Galatasaray'a kaybettiği maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktör Markus Gisdol şu ifadelere yer verdi:
"İlk 15 dakikada iki gol yedik ve daha sonra geri gelmek zor oldu. 75 dakika boyunca aslında takımım gayet iyi oynadı. Oyuncularımdan memnunum ve göstermiş oldukları performanstan dolayı kendileriyle gurur duyuyorum. Tabii skordan memnun değilim, onu belirtmem gerekiyor. Galatasaray gibi bir takıma küçücük bir şans verecek olursanız ne yazık ki bunu değerlendiriyorlar.

Açıkçası transfer dönemi bittiğinde mutlu olacağım. Bu sebeple futbolcuların çok konuştuğunu duyuyorum. Başkanımızla konuşmamız oldu. Ofansif anlamda oyuncuya ihtiyacımız olduğunu kendisine ilettim. Umarım en kısa zamanda bunu açıklığa kavuştururuz. Bu transfer dönemi umarım biter. Bundan sonra inşallah odaklanmamız gereken şeylere odaklanacağız."

EN ÇOK OKUNAN HABERLER