VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde anlamlı sergi

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde anlamlı sergi

Samsunspor tarihine ışık tutan Dünden Bugüne Nostalji Samsunspor Fotoğraf Sergisi VM Medical Park Samsun Hastanesi girişinde açıldı. Sergi 65 adet fotoğraf ve belge niteliğinde doküman barındırıyor.

VM Medical Park Samsun Hastanesi girişinde açılan ve Samsunspor tarihine ışık tutan fotoğraf sergisinin açılışına VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Opr. Dr. Hakan Özcan, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor futbolcuları Osman Çelik ve Alim Öztürk katıldı.

"Belge niteliği olan 65 fotoğraf var" Fotoğraf sanatçısı Hasan Aktürk'ün genel sanat yönetmenliğini yaptığı "Dünden Bugüne Nostalji Samsunspor Fotoğraf sergisi" 65 adet fotoğraf ve belge niteliğinde döküman barındırıyor. En eskisi 1928 yılına kadar uzanan fotoğrafların her biri kişilerin kendi özel arşivlerinden elde edilen fotoğraflardan oluşuyor.

"Sergi anlam kazanıyor"

Açılışta konuşan VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Opr. Dr. Hakan Özcan Samsunspor'un eski yöneticilerinden Diş Hekimi Tarık Kaptan'ı anarak başladığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu:

"Samsunspor ile VM Medical Park Samsun Hastanesi'nin ve çalışanlarının gönül birlikteliği her geçen gün artıyor. 20 Ocak 1989 kazasının 35. yıl dönümünde bu sergi daha da anlam kazanmakla birlikte inşallah böylesi kötü günleri Samsunspor camiası bir daha yaşamaz. Güzel günler görürüz ve takımımız da güzel gidiyor. Camiamızla ve Samsunspor ile inşallah daha nice mutlu günlerde bir arada oluruz."

ÇAPA "TRASNFER ETTİĞİMİZ FUTBOLCULARA ÖNCE SAMSUNSPOR MAZİSİNİ GÖSTEREREK AİDİYET HİSSİNİ YÜKSELTMELİYİZ"

Futbol Direktörü Fuat Çapa, " Samsunspor'un mazisini tarihini bilmek burada görmek bizim açımızdan çok önemliydi. Bu sergide bize vesile oldu. Bundan sonra takımımıza transfer ettiğimiz futbolculara bundan sonra önce Samsunspor mazisini tarihini göstererek aidiyet duygusunu yükseltmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Opr. Dr. Hakan Özcan, fotoğraf sanatçısı Hasan Aktürk'e teşekkür plaketi, Futbol Direktörü Fuat Çapa'ya da çiçek takdim etti.

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde anlamlı sergi

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde anlamlı sergi

EN ÇOK OKUNAN HABERLER