Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Samsunspor 24. hafta mücadelesinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Futbolseverler maçın ne zaman ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor?

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de araştırılıyor. Peki, Samsunspor - Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak? Detaylar haberimizde?

Trendyol Süper Lig'in 24 hafta mücadelesinde 26 puanla 14. sıradaki temsilcimiz Yılport Samsunspor, 60 puanla Lig'de 2. sıradaki Galatasaray'ı konuk edecek. Samsunspor ile Galatasaray bugüne kadar Süper Lig'de 61 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 40 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. 14 maç ise berabere sona erdi. Aslan'ın 131 golüne, Samsun ekibi 46 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 4-2'lik skorla kazanmıştı.

Maçın saati: 20.00 (2 Şubat 2024 Cuma)

Maçın yayıncı kuruluşu: Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Samsunsonhaber'de Canlı Anlatım!

Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmanın önemli anlarını aynı zamanda canlı anlatım olarak Samsunsonhaber ekranlarından da takip edebilecekler?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER