Belediyeden indirim protokolü

Belediyeden indirim protokolü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Fulla Moda ile İkamet Kart sahibi üniversite öğrencilerini, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi vatandaşlara belediye çalışanlarını ve yakınlarını kapsayan indirim protokolünü imzaladı.


Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yapmış olduğu protokollerle İkamet Kart sahibi üniversite öğrencilerine, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi hemşehrilerimize, belediye çalışanlarına ve birinci dereceden yakınlarına destek olmaya devam ediyor. Son olarak, Fulla Moda ile imzalanan protokol kapsamında, İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi hemşehrilerimiz ve belediye çalışanları ile birinci dereceden yakınları yüzde 10 indirimle hizmetlerden yararlanabilecek.
Yapılan protokolle ilgili konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 'Protokolümüz belediyemizde çalışan personelimiz ve birinci derece yakınları ile iştiraki olan şirketlerimizdeki personellerimiz ve birinci derece yakınları, Hilal Kart sahipleri vatandaşlarımız, Bereket Kart sahibi vatandaşlarımız, İkamet Kart sahibi öğrencilerimiz olmak üzere bu vatandaşlarımıza yüzde 10 oranında Fulla Moda Hüseyin Güneş Kütahya Şubesinin satmış olduğu ürünlerden indirim yapılacak. Ben kendilerine ve bundan yararlanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER